Lo Pati - Centre d'Art  - Terres de l'Ebre : Convocatòria d'Intercanvi amb el Bòlit, Centre d'Art Contemporani de Girona.

Convocatòria d'Intercanvi amb el Bòlit, Centre d'Art Contemporani de Girona.

Bases del concurs per al desenvolupament de dos projectes d'intervenció artística en relació a la natura i el paistage.

L’objecte de la convocatòria és la selecció d’un projecte de recerca i creació artística en relació als espais naturals protegits de Girona amb l’objectiu de promoure la creació contemporània a la ciutat i en col·laboració amb el  Bòlit, Centre d’Art Contemporani de Girona en el projecte “Intervenció en relació a la natura i el paisatge”, a través d’una estada creativa en modalitat d’artista resident a la ciutat de Girona (del 15 de novembre al 15 de desembre de 2021).

 

Espai de residència del Bòlit:

L’Ajuntament de Girona posa a disposició de l’artista un espai de residència que està situat al Barri Vell de Girona i compta amb un dormitori, espai de cuina-menjador i sala d’estar d’una sola peça. Compta amb wifi i aparell d’aire condicionat. L’estudi està equipat amb el parament de la llar i roba necessaris. Només es pot utilitzar per una persona, tot i que s’admet un acompanyant ocasional.

 

L'objecte d'aquest concurs és la selecció de dos projectes de recerca i creació artística, l'un en relació als espais naturals protegits de Girona i l'altre al paisatge natural de les Terres de l'Ebre, a través d'una estada creativa en modalitat d'artista resident a les ciutats de Girona i Amposta, respectivament.

 Les dues convocatòries son fruit de la col·laboració entre el Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona i Lo Pati, Centre d'Art de les Terres de l'Ebre, amb l'objectiu de promoure la creació contemporània.

 

Dotació: 999 € (IVA no inclòs) per a cadascun dels dos projectes

Residència:  A Amposta (Balada - Delta del Ebre) entre el 10 de novembre i el 10 de desembre de 2021 / A Girona del 15 de novembre al 15 de desembre de 2021.

Termini de presentació de projectes: A Girona, Fins al 28 de maig de 2021  (En relació al paisatge natural de les Terres de l'Ebre) // A Amposta, Fins al 28 de setembre de 2021 ( en relació als espais naturals protegits de Girona).


       
<
>
octubre 2022
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
subscriu-te al butlletí newsletter

segueix-nos a:

facebook twitter instagram vimeo flickr

Lo Pati

Centre d'Art - Terres de l'Ebre

Plaça Mari Chordà.

Tel. 977 709 400

43870 Amposta

Horari de visita:

 

TANCAT

Estem treballant en el muntatge de la propera exposició.

 

Organitza:

Ajuntament d'Amposta

 

Amb lo suport de:

Generalitat de Catalunya

Diputació de Tarragona

I la col·laboració de:

Museu de les Terres de l'Ebre

Política de privacitat
continguts amb llicència creative commons