Lo Pati - Centre d'Art  - Terres de l'Ebre : Cloenda "La Muda" per Roberto Olivan

Cloenda "La Muda" per Roberto Olivan

Lloc
Centre d'Art Lo Pati.

Data
Dissabte 5 de juny de 2021 a les 18:00h. i 19:00h.

Mira aquí l'espectacle del coreògraf i ballarí Roberto Olivan.

 

 Els darrers tres mesos, l'exposició de fotografies La Muda ha atret més de 1.200 visitants a Lo Pati - Centre d'Art de les Terres de l'Ebre a Amposta. La mostra recull el resultat de les sessions fotogràfiques amb persones rellevants de la cultura del nostre país, un projecte que s’ha gestat durant un any i mig a La Warhol, un magatzem agrícola ubicat als afores de Tivenys (Baix Ebre) reconvertit en espai creatiu dels artistes audiovisuals Josep Piñol i Greta Díaz. Els dos creadors han sabut connectar amb un públic jove i també amb un perfil de visitant poc habituat a les exposicions del centre d'art. Per la càrrega emotiva de les imatges, la idiosincràsia dels autors i la singularitat de l'estil, La Muda també ha atret l'atenció d'estudiants del territori, ja sigui d'escoles d'art, cicles formatius com alumnes de batxillerat.


La mostra es podrà veure fins al diumenge 6 de juny. El dia abans però, el ballarí tortosí Roberto Olivan —que és un dels artistes fotografiats a l'exposició— presentarà una coreografia creada a partir de la banda sonora de la mostra, una composició encarrega a Lluís Martínez que ha sonat com a fil musical de la instal·lació. L'espectacle porta per títol La Muda per Roberto Olivan i es planteja com a cloenda d'una exposició multisensorial. I és que Josep Piñol i Greta Díaz han treballat una cuidada posada en escena de les fotografies que inclou recreacions escenogràfiques complementàries, fins i tot, la sonora original. El procés creatiu de la Muda ha estat gravat pel documentalista Quim Melchor, que ha mostrat una part del seu treball en la mateixa sala. 

L'espectacle de cloenda amb Roberto Olivan s'ha programat dissabte 5 de juny a la tarda en dues sessions (a les 18h i a les 19h). L'aforament és limitat i caldrà fer reserva de la invitació a l'adreça de correu electrònic info@lopati.cat.

 
 

       
<
>
octubre 2022
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
subscriu-te al butlletí newsletter

segueix-nos a:

facebook twitter instagram vimeo flickr

Lo Pati

Centre d'Art - Terres de l'Ebre

Plaça Mari Chordà.

Tel. 977 709 400

43870 Amposta

Horari de visita:

 

TANCAT

Estem treballant en el muntatge de la propera exposició.

 

Organitza:

Ajuntament d'Amposta

 

Amb lo suport de:

Generalitat de Catalunya

Diputació de Tarragona

I la col·laboració de:

Museu de les Terres de l'Ebre

Política de privacitat
continguts amb llicència creative commons