Lo Pati - Centre d'Art  - Terres de l'Ebre : III Festival de Vídeo Creació d’Amposta Strobe’07

Fragment cartell

III Festival de Vídeo Creació d’Amposta Strobe’07

Lloc
Museu del Montsià

Data
del 10 al 19 d´agost de 2007

Programa Strobe 2007

En aquesta edició el festival vol ampliar horitzons amb un territori convidat, Mèxic en aquest cas, alhora vol consolidar la vessant d’espai de producció, així com engegar nous projectes pedagògics que aportin una presència més dilatada en el calendari.

L’Espai d’Arts Visuals d’Amposta presenta entre l’10 i el 19 d’agost el III Festival Strobe que pretén ordenar un seguit d’activitats centrades en la producció, exhibició i difusió de les noves tendències en creació contemporània amb nous mitjans. En aquesta edició el festival vol ampliar horitzons amb un territori convidat, Mèxic en aquest cas, alhora vol consolidar la vessant d’espai de producció, així com engegar nous projectes pedagògics que aportin una presència més dilatada en el calendari, a fi de consolidar Strobe com un espai continuat de treball i diàleg en arts i noves tecnologies a la ciutat d’Amposta.

En la programació d’aquesta edició destaquen una àmplia mostra de vídeo-art mexicà que es presenta per primer cop al continent. Una mostra exhaustiva i molt interessant dels treballs en cinema i vídeo de Carles Santos. Una seguit d’instal·lacions i performances de col·lectius de joves creadors del territori com Arnolfini o Woh. Encetem amb Alfred Porres i Assumpta Arasa dos projectes pedagògics de la imatge i estratègies de creació col·lectiva. Repetim l’experiència de produir un documental d’autor que es realitzarà durant els dies del festival entorn la temàtica de la pròpia Festa Major d’Amposta. I per inaugurar el festival un convidem a una nit electrònica amb un cartell de gran qualitat on la fresca, la música i el ball acolliran les propostes més avantguardistes de la escena nacional en Real Time.

La inauguració del III Festival de Vídeo Creació d’Amposta Strobe’07 tindrà lloc el dissabte 10 d’agost a les 20,30 h al Museu del Montsià. Es farà una presentació pública del festival per part de les autoritats i dels organitzadors, així com d’algunes de les obres presentades a càrrec dels propis autors. Se servirà un refrigeri per amenitzar l’acte


       
<
>
novembre 2021
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
subscriu-te al butlletí newsletter

segueix-nos a:

facebook twitter instagram vimeo flickr

Lo Pati

Centre d'Art - Terres de l'Ebre

Plaça Mari Chordà.

Tel. 977 709 400

43870 Amposta

Horari de visita:

dimecres, dijous, divendres i dissabtes de 16:00 a 20:00.

diumenges i festius d' 11:00 a 14:00.

 

Organitza:

Ajuntament d'Amposta

 

Amb lo suport de:

Generalitat de Catalunya

Diputació de Tarragona

I la col·laboració de:

Museu de les Terres de l'Ebre

Política de privacitat
continguts amb llicència creative commons