Lo Pati - Centre d'Art  - Terres de l'Ebre : Strobe 2008

Fragment Cartell. Disseny Ivan Telefunken

Strobe 2008

Lloc
Museu Comarcal del Montsià

Data
de l´1 al 17 d´agost de 2008

Dossier Strobe 2008

STROBE és un projecte orientat a la producció, formació i difusió de les noves tendències de la creació contemporània en vídeo i art digital. Vídeo-art, vídeo documental d’autor, intervencions a la xarxa, instal·lacions multimèdia, projectes escènics, pedagogia de la imatge o formats Real Time.

Presentació

Arribem a la quarta edició de Strobe (de l’1 al 17 d’agost de 2008), un espai ja consolidat de treball i diàleg entre arts i noves tecnologies. Mantenim els mateixos criteris: apropar l’art electrònic contemporani a les terres de l’Ebre, ajudar els artistes del territori a produir i divulgar el seu treball i aportar pinzellades de novetat a la Festa Major d’Amposta.

En la programació de Strobe’08 destaquen el projecte "36525 dies" d’Alfred Porres, una proposta d’art públic que conjuga: participació ciutadana, intervenció a l’espai públic i net art. També, l’obra de teatre "Mon Amour", una coproducció de l’Espai d’Arts Visuals d’Amposta amb l’Institut del Teatre de Barcelona, dirigida per Maria Pons i Beatriz Liebe.

La Nit Electrònica torna al Castell i es presenta especialment animada. Comptarem amb la presència d’un català internacional com és Vicent Fibla, que farà de mestre de cerimònia d’una vetllada que completaran dos col·lectius ampostins.

Dos concerts audiovisuals amb Don Simon y Telefunken i Woh! i la tercera edició del vídeo "Festa Major", enguany produït per Manel Macià i Nouvolo, completen una programació refrescant, molt apropiada per un estiu calorós com el que es presenta. Sigueu totes i tots benvinguts a la festa de la llum i el só edificants.

 

Projecte

STROBE és un projecte que, dins de la programació de l’Espai d’Arts Visuals d’Amposta , està orientat a la producció, formació i difusió de les noves tendències de la creació contemporània en vídeo i art digital. Vídeo-art, vídeo documental d’autor, intervencions a la xarxa, instal·lacions multimèdia, projectes escènics, pedagogia de la imatge o formats Real Time són les activitats que nodreixen la programació del festival.

De l’inseparable vincle entre tecnologia, pensament i art en sorgeixen constantment nous llenguatges visuals. El IV Festival de Vídeo i Art Digital d’Amposta STROBE’08 és un espai de producció i difusió d’aquestes noves pràctiques creatives. La idiosincràsia que inspira l’activitat contempla dues prioritats; la primera fer del festival un espai d’ajut a la producció i difusió dels artistes vinculats al territori, i la segona incorporar al programa cultural de la demarcació un seguit de pràctiques i propostes creatives que gaudeixen de plena vigència en l’escena internacional.

La present edició del festival tindrà lloc entre l’1 i el 17 d’agost amb seu al Museu del Montsià . En aquesta edició el festival vol continuar amb la tasca de consolidar-se com a espai de producció, formació i difusió, així com presentar una oferta més amplia de projectes escènics on la interacció sincrònica entre el cos i l’acció, la música i la imatge esdevenen els protagonistes.

 


       
<
>
desembre 2022
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
subscriu-te al butlletí newsletter

segueix-nos a:

facebook twitter instagram vimeo flickr

Lo Pati

Centre d'Art - Terres de l'Ebre

Plaça Mari Chordà.

Tel. 977 709 400

43870 Amposta

Horari de visita:

Dimecres, dijous, divendres i dissabte de 17:00 a 20:00.

Diumenges d'11:00 a 14:00.

 

Organitza:

Ajuntament d'Amposta

 

Amb lo suport de:

Generalitat de Catalunya

Diputació de Tarragona

I la col·laboració de:

Museu de les Terres de l'Ebre

Política de privacitat
continguts amb llicència creative commons