Lo Pati - Centre d'Art  - Terres de l'Ebre : Luca Rullo i Miguel Ayesa guanyadors de la convocatòria Art Jove 2014

Imatge del projecte Post-paisatge.

Luca Rullo i Miguel Ayesa guanyadors de la convocatòria Art Jove 2014

Lloc
Residència d'artistes Baladre

Data
del 19 al 31 de maig de 2014

Els artistes han estat seleccionats en la modalitat en col·laboració amb Lo Pati amb lo projecte: Post- paisatge: Relacions entre memòria, territori i escolta.

Luca Rullo i Miguel Ayesa, artistes seleccionats en la convocatòria Art Jove 2014, volen apropar-se a la relació de paisatge utilitzant la memòria sonora del territori i la seua gent. “Post-paisatge: Relacions entre memòria, territori i escolta” és un projecte que s’emmarca dins la crítica a la referència clàssica de definició del paisatge i s’enfoca com a una eina de creació participativa amb un objectiu de definició multisensorial del territori.

Los artistes se volen apropar al paisatge utilitzant la memòria sonora del territori ebrenc per intentar reflectir les seues diverses qüestions generacionals, culturals o socials. I al mateix temps, per contextualitzar una crítica al paisatge natural, una definició popular marcada per una deshumanització no real dels espais que controlem i que volem convertir en artificials amb objectius contemplatius.

A partir d’estos conceptes bàsics volen treballar la creació amb la vinculació amb altres agents del territori. D’alguna manera pretenen ser transductors de les visions i memòries del paisatge dels habitants de les Terres de l’Ebre i presentar una possible interpretació del paisatge a partir de les eines expressives amb les quals treballen: Miguel Ayesa des d’una experiència vinculada amb el disseny i la fotografia, i Luca Rullo des d’una perspectiva marcada per les noves tecnologies i la fonografia.

Com a estructura inicial, treballaran el projecte a partir de dos residències al Centre d’Art Lo Pati, amb una primera etapa de coneixença i vinculació amb los agents del territori, i una segona etapa més enfocada a la presentació dels continguts. Luca i Miguel s'instal·laran a Balada la segona quinzena de maig.


       
<
>
desembre 2022
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
subscriu-te al butlletí newsletter

segueix-nos a:

facebook twitter instagram vimeo flickr

Lo Pati

Centre d'Art - Terres de l'Ebre

Plaça Mari Chordà.

Tel. 977 709 400

43870 Amposta

Horari de visita:

Dimecres, dijous, divendres i dissabte de 17:00 a 20:00.

Diumenges d'11:00 a 14:00.

 

Organitza:

Ajuntament d'Amposta

 

Amb lo suport de:

Generalitat de Catalunya

Diputació de Tarragona

I la col·laboració de:

Museu de les Terres de l'Ebre

Política de privacitat
continguts amb llicència creative commons