Lo Pati - Centre d'Art  - Terres de l'Ebre : Setmana Cultural de l’Escola d’Art i Disseny a Tortosa

Imatge de la Setmana Cultural de l'Escola d'Art i Disseny de Tortosa.

Setmana Cultural de l’Escola d’Art i Disseny a Tortosa

Lloc
Escola d’Art i Disseny a Tortosa. Plaça Sant Joan, 5

Data
7, 8 i 9 de maig 2014

Programació completa

La Setmana Cultural definix lo seu format amb tallers, xerrades, instal·lacions, exposicions, presentacions de publicacions i actuacions en directe.

Los propers dies 7, 8 i 9 de maig, l’Escola d’Art i Disseny a Tortosa engega la Setmana Cultural amb diferents propostes: per una banda, l’activitat Del taller a l’espai teòric on los professionals de l’Escola, docents i tècnics, canviaran lo format de les seues classes i treballs d’estos dies per xerrades i activitats diverses. Este serà el cas de Leonardo Escoda, Pilar Lanau o Xavier Pino, entre d’atres.

L’Escola també proposa el Cicle de Conferències Ser i Estar de l’Artista, una mostra de reflexió i debat a l’entorn dels discursos i actituds creatives al segle XXI. Ser i estar de l’artista és la continuació de l’anterior cicle anomenat Art i creativitat a la fi del mil·lenni i la filosofia és la mateixa: mostrar creadors, gestors i tècnics de l’art presents al panorama artístic contemporani que aporten noves lectures i testimonien lo fet artístic actual. En este marc trobarem les conferències de l’artista David Bestué; del director de La Virreina, Llucià Homs; o del catedràtic d’estètica i teoria de l’art, Pere Salabert.

D’altra banda, també hi haurà una instal·lació interactiva d’Eva Domènec, El Funambulista o la inestabilitat del món, que es va poder vere durant l’edició 2013 del Sónar. Eva convidarà a ser funambulistes caminant sobre una barra d’equilibris que travessa regions inestables del món, reproduïdes per terra per Google Earth. I també hi haurà la presentació de DERestaura, la revista de restauració, conservació i divulgació del Patrimoni de les Terres de l’Ebre que arriba al seu novè número.

A més a més, com a novetat, lo divendres dia 9, Eufònic – Mostra d’Arts Sonores i Visuals de les Terres de l’Ebre, es presentarà a l’Escola d’Art i Disseny amb dos actuacions: Nev.Era, acompanyat de les projeccions de Xarlene, un espectacle que es verà també a Sónar 2014; i, a la terrassa del magnífic edifici, dj Undo, un dels noms més respectats de l’electrònica catalana, productor i cap del segell Factor City.

A banda de tot això, durant tots los dies de la Setmana Cultural se podran vere Exposicions in vitro, on l’espai expositiu se traslladarà en petit format al claustre de l’Escola.

Activitats gratuïtes i obertes al públic en general.


       
<
>
juny 2022
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
subscriu-te al butlletí newsletter

segueix-nos a:

facebook twitter instagram vimeo flickr

Lo Pati

Centre d'Art - Terres de l'Ebre

Plaça Mari Chordà.

Tel. 977 709 400

43870 Amposta

Horari de visita:

dimecres, dijous, divendres i dissabtes de 16:00 a 20:00.

diumenges i festius d' 11:00 a 14:00.

 

Organitza:

Ajuntament d'Amposta

 

Amb lo suport de:

Generalitat de Catalunya

Diputació de Tarragona

I la col·laboració de:

Museu de les Terres de l'Ebre

Política de privacitat
continguts amb llicència creative commons