Lo Pati - Centre d'Art  - Terres de l'Ebre : Daniel Miracle i Pamela Gallo, seleccionats en la convocatòria PIPA

Daniel Miracle i Pamela Gallo, seleccionats en la convocatòria PIPA

Lloc
Amposta i Terres de l'Ebre

Data
2015-2016

"TVArt" és seleccionat en la convocatòria d'enguany, per portar-se a terme entre 2015 i 2016 al Punt Òmnia d'Amposta i altres col.lectius del territori

Després de la valoració de cadascun dels 11 projectes presentats a la convocatòria PIPA2015, per a la selecció d'un projecte d'intervenció pedagògica i artística, lo jurat format per Cristian Añó (coordinador de Sinapsis, pràctiques artístiques i culturals en context i col·laboratives, i Polièdrica, espai de consulta en xarxa) Alfred Porres (responsable del programa L'Aula al Pati) i Vicent Fibla (director de Lo Pati) va escollir per unanimitat lo projecte "TVART, Taller d’art visual per a espais educatius informals de les Terres de l’Ebre", de Pamela Gallo i Daniel Miracle.

En l’elecció del projecte es va valorar, en especial, la metodologia de treball proposada, basada en processos col·laboratius que afavorixen una implicació i relació horitzontal entre els impulsors del projecte i l’Espai Dona. Així mateix, se va tindre en compte la capacitat que té el projecte per afavorir una reflexió crítica des de la pròpia pràctica i entorn a l’àmbit d’interès del Punt Òmnia, la comunicació i les noves tecnologies.

Pamela i Daniel, tant com a col·lectiu Neokinok.tv com individualment, treballen entorn de la creació audiovisual, la televisió experimental i l’empoderament tecnològic i l’art amb col·lectius i comunitats de tot tipus, especialment amb los més vulnerables o amb dificultats en los seus àmbits. Des de 1998, Neokinok.tv ha fet diversos projectes artístics al voltant de l'audiovisual, l'art, la cultura i l'educació, amb la creació de plataformes de comunicació en desenvolupament permanent tant conceptualment com tècnicament, facilitant l'accés universal i oferint diferents possibilitats mitjançant la tecnologia de streaming i l’audiovisual, tot treballant l'art i l'entorn social com eines educatives.

Punt Òmnia és un programa social que pretén la inclusió, la cohesió social i la igualtat d’oportunitats mitjançant les tecnologies de la informació i la comunicació. Té com a principals objectius la millora formativa, los coneixements d’eines d’ocupabilitat, la integració, lleure, etc, i oferix un espai dotat de maquinari i programari informàtic d’utilització pública i comunitària. Dins d’este espai, lo col∙lectiu Espai Dona desenvolupa diferents projectes creatius d’artesania. Lo projecte "TVArt" proposa un taller de sis dies amb l’Espai Dona, qüestionant-nos com estan fetes les màquines i el programari, que fan i per què, amb l'objectiu d'empoderar el col∙lectiu, per a que puguen fer servir les tecnologies per difondre les seves activitats creatives i solidàries, sempre fomentant l’esperit crític.

Lo projecte es posarà en marxa a finals de 2015 i a lo llarg de 2016, i té una dotació de 2000€.


       
<
>
desembre 2022
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
subscriu-te al butlletí newsletter

segueix-nos a:

facebook twitter instagram vimeo flickr

Lo Pati

Centre d'Art - Terres de l'Ebre

Plaça Mari Chordà.

Tel. 977 709 400

43870 Amposta

Horari de visita:

Dimecres, dijous, divendres i dissabte de 17:00 a 20:00.

Diumenges d'11:00 a 14:00.

 

Organitza:

Ajuntament d'Amposta

 

Amb lo suport de:

Generalitat de Catalunya

Diputació de Tarragona

I la col·laboració de:

Museu de les Terres de l'Ebre

Política de privacitat
continguts amb llicència creative commons