Lo Pati - Centre d'Art  - Terres de l'Ebre : Tercera edició d'Eufònic Urbà a Barcelona

Tercera edició d'Eufònic Urbà a Barcelona

Lloc
Arts Santa Mònica, Barcelona

Data
del 10 al 13 de desembre 2015

Arts Santa Mònica acull la tercera extensió urbana del festival de Terres de l'Ebre, amb propostes multidisciplinàries i creacions en residència artística

L'extensió a Barcelona del festival Eufònic dedicat a les arts sonores i visuals ocuparà el Arts Santa Mònica de la Rambla barcelonina dels dies 10 al 13 de desembre amb instal·lacions interactives, actuacions audiovisuals, concerts, accions sonores, vídeo i performances. Totes les activitats són d’entrada gratuïta i s’inauguran lo dia 10 de desembre amb l’actuació de Xavi Lloses amb la seua escultura sonora “Nautilus”, que es presenta per primer cop a Barcelona i que es podrà visitar durant tot lo dia.

Artistes que han treballat a la nostra residència de Balada portaran lo resultat dels seus treballs, com en lo cas de les noruegues Madsen & Barrat-Due en forma de performance poètico-política; lo treball amb les ulleres Moverio d’EPSON de realitat virtual del canadenc Diagraf; la creació del videoartista Lukas Adolphi; i la instal·lació site-specific de Jan Mech “Trenes y pájaros, pájaros y trenes”, creada per l'Antic Molí d'Oli d'Ulldecona. Dos habituals d’Eufònic portaran adaptacions de les obres presentades a l’edició estiuenca d’Eufònic: MobilityLab i el seu telescopi hackejat -originalment a MónNatura Delta, i ara adaptat a la "fauna" urbana de Les Rambles- i Vicent Matamoros amb la peça “Atzavara”. A Eufònic Urbà hi haurà actuacions especials com lo pianisme de Rauelsson o la màgica fusió de visuals i ambient eteri del grup Combray i l’artista Alba G. Corral, que vam poder vere a l'Església Nova de La Ràpita; l’actuació d’Edu Comelles amb una banda de luxe amb violoncel, guitarra i bateria; una ocasió única per vere les fosques textures de Pedro Vian en directe i amb visuals de Mau Morgó; la deconstrucció acid de Rubén Patiño o el treball per a cos i so de Sergi Fäustino. Les instal·lacions se podran visitar des de primera hora del matí i també en domenge.


       
<
>
desembre 2022
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
subscriu-te al butlletí newsletter

segueix-nos a:

facebook twitter instagram vimeo flickr

Lo Pati

Centre d'Art - Terres de l'Ebre

Plaça Mari Chordà.

Tel. 977 709 400

43870 Amposta

Horari de visita:

Dimecres, dijous, divendres i dissabte de 17:00 a 20:00.

Diumenges d'11:00 a 14:00.

 

Organitza:

Ajuntament d'Amposta

 

Amb lo suport de:

Generalitat de Catalunya

Diputació de Tarragona

I la col·laboració de:

Museu de les Terres de l'Ebre

Política de privacitat
continguts amb llicència creative commons