Lo Pati - Centre d'Art  - Terres de l'Ebre : Asbel Esteve: Sweet home

Asbel Esteve: Sweet home

Lloc
Lo Pati - Centre d'Art

Data
del 23 de gener al 5 de març de 2016

Nova exposició del cicle #lopatitancat amb l'artista i realitzador ampostí Asbel Esteve

La nova proposta del cicle "Durant l’exposició el centre romandrà tancat", una activitat a cura de Cèlia del Diego arrencada a mitat 2015 amb Gerard Cuartero, Lúa Coderch i Luz Broto, obri el primer semestre de 2016, que acollirà les exposicions d'Asbel Esteve, Daniel Jacoby i Alex Reynolds. #lopatitancat és un cicle d’exposicions que s’il·lumina quan Lo Pati tanca les seues portes i cerca reflexionar sobre la necessitat contemporània d’estar present a totes hores, aquella que induix un centre d’art a crear projectes que li permeten eixamplar la seua visibilitat, que porta els artistes a promocionar contínuament lo seu treball, que mou los ciutadans a projectar tothora una imatge construïda d’ells mateixos en lo món global.

Aquesta segona tanda, l'artista i realitzador cinematogràfic Asbel Esteve presenta Sweet home: entre les escletxes de la tanca que apareda l’espai del cicle s’entreveu la nova producció de l'artista ampostí que posa en relació les masies abandonades i ruïnoses que la revolució industrial va dixar en lo paisatge proper amb l’èxode massiu del poble siri que, bombardejat i bandejat dels seus habitatges, fuig del conflicte polític del seu país. L’acurada edició de les imatges de detall de l’entorn immediat i la retransmissió radiofònica gairebé en directe dels fets més llunyans fa entrar en col·lisió estes dos realitats ben distants i obri una reflexió sobre la gestió de les fronteres europees construïdes per delimitar i diferenciar allò intern d’allò extern, allò legal d’allò il·legal, allò obert d’allò tancat.

Dissabte 23 de gener, coincidint amb les inauguracions de Lara Fluxà i la col.lectiva Cauty said to Franco: What time is love?, hi haurà l'actuació de la banda Corte Moderno (Ediciones Populares, Barcelona). Organitzat en col·laboració amb Sala Art Jove i Sant Andreu Contemporani, hi ha un servei d’autocar Barcelona – Amposta – Barcelona. Podeu fer reserva de places a: artjove.dasc@gencat.cat i sac@santandreucontemporani.org


       
<
>
desembre 2022
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
subscriu-te al butlletí newsletter

segueix-nos a:

facebook twitter instagram vimeo flickr

Lo Pati

Centre d'Art - Terres de l'Ebre

Plaça Mari Chordà.

Tel. 977 709 400

43870 Amposta

Horari de visita:

Dimecres, dijous, divendres i dissabte de 17:00 a 20:00.

Diumenges d'11:00 a 14:00.

 

Organitza:

Ajuntament d'Amposta

 

Amb lo suport de:

Generalitat de Catalunya

Diputació de Tarragona

I la col·laboració de:

Museu de les Terres de l'Ebre

Política de privacitat
continguts amb llicència creative commons