Lo Pati - Centre d'Art  - Terres de l'Ebre : Eufònic Campus

Eufònic Campus

Lloc
La Ràpita

Data
2 i 3 de setembre 2016

Dos dies amb tallers d'animació, contingut per a mapping, lectura de dades astrals, un infantil i un dirigit a xiquetes adolescents.

Eufònic continua posant un dels seus focus en la formació, i en la segona edició del seu Campus (divendres 2 i dissabte 3 de setembre) oferix propostes com lo taller de creació d’animació amb l’artista austríaca Susi Jirkuff; un taller de continguts per a videomapping amb Blanca Regina; un taller dirigit a xiquetes adolescents a càrrec de Girls in Lab, moviment social que acosta la tecnologia amb l’objectiu d’acabar amb la desigualtat de gènere en los àmbits de la tecnologia i l’enginyeria; lo taller "Astrodata" a càrrec d'Alba G. Corral; i un taller infantil, a càrrec de Desilence Studio, per ensenyar als xiquets a fer servir les tablets més enllà del caràcter d'entreteniment a les que ho associem.

Tots los tallers són a La Ràpita (Camp d’Aprenentatge Delta de l’Ebre o Biblioteca Sebastià Juan Arbó), i n'hi ha dos de pagament i tres gratuïts:

NARRANDO ESTRUCTURAS impartit per Blanca Regina (3 hores / 20€) Una de les creadores més interessants del panorama nacional i instal·lada a Londres, Regina és artista, docent i curadora. Autora de la tesis “El VJ y la creación audiovisual performativa: hacia una estética radical de la postmodernidad”, un taller en el qual se parlarà de la creació de continguts per a videomapping, més enllà de la tècnica. Una oportunitat única al territori. http://www.whiteemotion.com/

ANIMACIÓ impartit per Susi Jirkuff (9 hores / 35€) En col·laboració amb Foro Cultural de Áustria, un taller d’animació mitjançant tècniques noves i antigues, amb l’ús de Stoptrick, Legetrick, Photoshop i Final Cut/Premiere. Jirkuff és professora de Belles Arts a la Universitat de Linz i artista visual, i membre del col·lectiu Tricky Women, de qui també es projectaran (Teatre del Maset, de dijous 1 a dissabte 3) una selecció de treballs del festival.

MAKEY MAKEY impartit per Girls in Lab (2 hores / gratuït). Un moviment social i independent nascut lo 2015 a Barcelona i que té com a missió inspirar i educar a xiquetes i adolescents per aconseguir la paritat de gènere en lo camp de la tecnologia. Un taller que es proposa apropar a les adolescents de 12 a 16 anys a la tecnologia més innovadora utilitzant Makey-Makey, una placa open source basada en Arduino que permet convertir gairebé qualsevol objecte (un plàtan, per exemple) en una superfície de control (un comandament de videojocs, per exemple). http://girlsinlab.com/

ASTRODATA impartit per Alba G. Corral (2 hores / gratuït). La comunitat astronòmica genera quantitats ingents de dades que estan disponibles per a qualsevol investigador o aficionat per al seu ús. LABoral de Gijón va començar esta línia de treball amb Alba G. Corral en lo marc de la Red Europea de Arte Digital y Ciencia. Un taller que és un preciós viatge per l’univers que permet treballar amb dades disponibles del ESO- European Southern Observatory per a generar visualitzacions utilitzant Processing i altres eines Open Source. http://blog.albagcorral.com/ http://www.rotor-studio.net/blog/workshop-astrodata/

LIVE4KIDS impartit per Desilence Studio (2 hores / gratuït). Los xiquets i xiquetes del S. XXI han nascut en una era tecnològica que, ben utilitzada, los obrirà un món infinit de possibilitats, més enllà de fer servir les tablets com a simples aparells reproductors de continguts que utilitzem per distraure’ls. Dirigit a persones de 8 a 12 anys, aprendran i es divertiran entenent les bases de la creació de visuals per a un directe, que interpretaran després per als seus pares, un cop acabada l’activitat.

Consulteu aquí el programa i inscripcions


       
<
>
desembre 2022
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
subscriu-te al butlletí newsletter

segueix-nos a:

facebook twitter instagram vimeo flickr

Lo Pati

Centre d'Art - Terres de l'Ebre

Plaça Mari Chordà.

Tel. 977 709 400

43870 Amposta

Horari de visita:

Dimecres, dijous, divendres i dissabte de 17:00 a 20:00.

Diumenges d'11:00 a 14:00.

 

Organitza:

Ajuntament d'Amposta

 

Amb lo suport de:

Generalitat de Catalunya

Diputació de Tarragona

I la col·laboració de:

Museu de les Terres de l'Ebre

Política de privacitat
continguts amb llicència creative commons