Lo Pati - Centre d'Art  - Terres de l'Ebre : Joan Morey: Càmera, presó del cos

Joan Morey: Càmera, presó del cos

Lloc
Lo Pati - Centre d'Art

Data
3 de desembre 2016

Tercera data del cicle 360º, un gir orgànic, amb Morey i Alexandra Laudo

Lo tercer dissabte del cicle d'activitats 360º, un gir orgànic compta amb una projecció / performance de Joan Morey, en una conversació oberta amb l'artista, dirigida i moderada per la comissària Alexandra Laudo.

Sobre la base de dos peces de vídeo de caràcter molt divers, Càmera, presó del cos [en la performance] pretén contraposar l’experiència de l’obra en directe (la performance) amb la transmissió en diferit (des de l’obra derivada). D’esta forma podrà analitzar-se quin és l’espai que ocupa la càmera i el registre audiovisual en les performances de l'artista -recentment guanyador de la tercera edició del Premi de Videocreació impulsat per LOOP Barcelona, la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya (XAV) i l’Arts Santa Mònica- i, al mateix temps, com la seua condició d’autor varia segons la naturalesa de cada projecte, establint metodologies de treball específiques que afecten l’intèrpret, l’equip tècnic o el públic, així com lo resultat final de cada producció.

Joan Morey (Mallorca, 1972) explora principalment lo llenguatge de la performance mitjançant la qual genera esdeveniments (a través d’actors, ballarins o models), posades en escena (des d’aspectes propis de la producció teatral o cinematogràfica) o intervencions específiques (partint del lloc o context que alberga l’obra) que li servixen per a construir situacions en les quals un o diversos intèrprets són sotmesos a un rígid sistema d’instruccions o normes (esquemes coreogràfics, patrons d’interpretació, impediments motrius i altres recursos disciplinaris). Estes regles també són desplaçades al rol que l’audiència ha d'exercir en los projectes. 

La projecció / performance començarà a les 19:00, i després hi ha l'actuació de Elsa de Alfonso y Los Prestigio. Tingueu en compte que algunes de les imatges poden ferir la sensibilitat d'alguns espectadors.


       
<
>
novembre 2022
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
subscriu-te al butlletí newsletter

segueix-nos a:

facebook twitter instagram vimeo flickr

Lo Pati

Centre d'Art - Terres de l'Ebre

Plaça Mari Chordà.

Tel. 977 709 400

43870 Amposta

Horari de visita:

Dimecres, dijous, divendres i dissabte de 17:00 a 20:00.

Diumenges d'11:00 a 14:00.

 

Organitza:

Ajuntament d'Amposta

 

Amb lo suport de:

Generalitat de Catalunya

Diputació de Tarragona

I la col·laboració de:

Museu de les Terres de l'Ebre

Política de privacitat
continguts amb llicència creative commons