Lo Pati - Centre d'Art  - Terres de l'Ebre : Sirga Festival a Amposta

Sirga Festival a Amposta

Lloc
Centre d'Art Lo Pati

Data
Dissabte 16 de juliol a les 20:00

Dissabte 16 de juliol, actuació de ReConvert Duo + Alberto Bernal a la plaça del Centre d'Art

Dissabte 16 de juliol ReConvert Duo i Alberto Bernal presenten, dins del festival de música electroacústica Sirga -un festival arrencat al 2014 i que programa activitats en diverses poblacions de Terres de l'Ebre, especialment a Ribera d'Ebre i amb Flix com a població principal-, 300Kg of Music to Move, una obra en la que es juga amb la idea d’arrastrar el pes de la tradició. Un cotxe amb un set sencer de percussió a l’interior servirà per articular un discurs a cavall entre lo musical i lo performatiu, on lo compositor Alberto Bernal anirà omplint lo cotxe de partitures, representants de la historia de la música, per posteriorment intentar arrastrar-lo amb un cable de sirga, una picada d’ull al transport fluvial tradicional.

Bernal, compositor i artista sonor de procedència clàssica, amb treballs emmarcats al voltant del punt d’inflexió entre situacions de concert i altres disciplines com lo videoart o la performance, treballa en la recerca i deconstrucció del límit entre lo estètic i lo sociopolític, utilitzant diferents àmbits perceptius com lo so, la imatge, la paraula i la percepció quotidiana. Los seus treballs s'han presentat a tot lo món, com la Casa Velázquez o Matadero de Madrid, l’Institut Goethe, l’SWR d’Stuttgart o el Centro Español de Los Ángeles.

ReConvert Duo treballen al voltant de la crítica constructiva a través de l’estètica i l’ús de la percussió, on lo discurs musical és analitzat i adaptat a les necessitats creatives i on la posada en escena cobra una gran importància. Han realitzat concerts per Europa i Amèrica, a més de workshops i activitats pedagògiques a la UNTREF (Buenos Aires) o el Royal College of Music de Londres. Alguns dels seus projectes futurs inclouen una gira per Argentina i Uruguay.

L'actuació serà a les 20:00 a la plaça entre el Centre d'Art i el Museu de les Terres de l'Ebre, i l'accès és gratuït.


       
<
>
desembre 2022
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
subscriu-te al butlletí newsletter

segueix-nos a:

facebook twitter instagram vimeo flickr

Lo Pati

Centre d'Art - Terres de l'Ebre

Plaça Mari Chordà.

Tel. 977 709 400

43870 Amposta

Horari de visita:

Dimecres, dijous, divendres i dissabte de 17:00 a 20:00.

Diumenges d'11:00 a 14:00.

 

Organitza:

Ajuntament d'Amposta

 

Amb lo suport de:

Generalitat de Catalunya

Diputació de Tarragona

I la col·laboració de:

Museu de les Terres de l'Ebre

Política de privacitat
continguts amb llicència creative commons