Lo Pati - Centre d'Art  - Terres de l'Ebre : Eufònic Urbà trasllada l'esperit ebrenc a Barcelona

Eufònic Urbà trasllada l'esperit ebrenc a Barcelona

Lloc
Arts Santa Mònica

Data
del 2 al 4 de febrer

Nova edició al Arts Santa Mònica de l'extensió urbana del festival de Terres de l'Ebre

Eufònic Urbà s’instal·la de nou a Arts Santa Mònica de Barcelona del 2 al 4 de febrer amb una selecció de les millors actuacions audiovisuals, propostes experimentals, accions sonores i instal·lacions comissariades per Eufònic, lo festival d’arts sonores i visuals que se celebra a finals de l’estiu a Terres de l’Ebre.

A la quarta edició d’Eufònic a Barcelona, dos estrenes a la ciutat: l’espectacle de llum i soroll dels italians Quiet Ensemble “The Enlightment”, que inaugurarà els tres dies d'activitats; i el debut a l’estat de l’artista d’electrònica experimental Gábor Lázár, en una proposta doble, en directe i amb la seua instal·lació audiovisuals “A Trap for your Attention”. Els acompanyaran les actuacions audiovisuals d’una de les revelacions de l’electrònica local, Awwz amb Slurp TV als visuals, i el tarragoní Talktome amb Loon en l’apartat visual; l’espectacle de moviment i so d’Ensemble Topogràfic; l’experimentació sonora dels suecs Mats Erlandsson i Maria W Horn, i l’acció interactiva de Xavier Bonfill.

A l’edició d’estiu se van presentar instal·lacions sonores i visuals en espais singulars que ara s’adapten a l’Arts Santa Mònica. “A Trap for your Attention” de Gábor Lázár, estrenada a l’espai patrimonial del Castell de Miravet, se verà a l’espai Residència; i la peça “#feel” d’Aleix Fernández ocuparà l’espai Balcó. Les instal·lacions se podran visitar fins al 12 de febrer.

A Eufònic Urbà es podran vere també els treballs dels artistes que van passar per les residències artístiques convocades conjuntament amb Lo Pati. Després d’una setmana treballant al Delta de l’Ebre, Atilio Doreste, Nikka i Ferran Lega van elaborar peces que porten al seu terreny (des del vídeo fins els found objects) la reflexió sobre el particular paisatge del Delta.

 


       
<
>
desembre 2022
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
subscriu-te al butlletí newsletter

segueix-nos a:

facebook twitter instagram vimeo flickr

Lo Pati

Centre d'Art - Terres de l'Ebre

Plaça Mari Chordà.

Tel. 977 709 400

43870 Amposta

Horari de visita:

Dimecres, dijous, divendres i dissabte de 17:00 a 20:00.

Diumenges d'11:00 a 14:00.

 

Organitza:

Ajuntament d'Amposta

 

Amb lo suport de:

Generalitat de Catalunya

Diputació de Tarragona

I la col·laboració de:

Museu de les Terres de l'Ebre

Política de privacitat
continguts amb llicència creative commons