Lo Pati - Centre d'Art  - Terres de l'Ebre : Concert Suso Saiz + Alba G. Corral

Concert Suso Saiz + Alba G. Corral

Lloc
Centre d'Art Lo Pati.

Data
Dissabte 9 d'abril a les 19:00h.

Alba G. Corral i Suso Saiz uniran art visual i música contemporània en un concert a Lo Pati.

El concert se celebrarà el dissabte 9 d'abril a les 19.00 h, amb entrada gratuïta i sense reserva

L'acte s'ha programat en el marc de l'exposició Soc una cadena binària, soc pur artifici, que l'artista visual i tecnòloga Alba G. Corral presenta a Amposta fins al 30 d'abril

Per primer cop després de vuit anys, Alba G. Corral —considerada un referent internacional en l'art generatiu mitjançant programari— ha tornat a una sala d'exposicions. Fins al 30 d'abril, Lo Pati Centre d'Art de les Terres de l'Ebre acull una mostra amb noves peces entre les quals destaca un gran mural titulat Emergence print i el tríptic audiovisual Bernat pescaire escuchando a Suso, que s'acompanya de la música del músic i productor musical Suso Saiz. 

I per indagar en la relació que han establert els dos artistes, el 9 d'abril a les 19.00h, Lo Pati ha programat un espectacle d'electrònica audiovisual que unirà en un mateix escenari l'univers sonor de Suso Saiz amb la creativitat d'Alba G. Corral. El músic d'avantguarda, arranjador i productor Suso Saiz (Cadis, 1957) és un referent de la música electrònica a Espanya. Un guitarrista imaginatiu i subtil, amb una incansable activitat que cobreix un ampli espectre de la música i la seva interacció amb altres disciplines artístiques, com les arts plàstiques i la poesia. Membre fundador de projectes com a Orquesta de las Nubes; ha rebut infinitat de premis, ha produït més de 100 discos, ha publicat més de vint àlbums (el darrer es titula Resonant Bodies i es va presentar tot just fa un mes). A més, ha col·laborat amb artistes com Steve Roach, Michael Brook, Carles Santos, Diego Vasallo, Glen Vélez, Wagner Tiso o Salif Keita. Per preparar l'espectacle amb Alba G. Corral, del 6 al 9 d'abril, Saiz farà una estada artística a la residència Lo Baladre que gestiona Lo Pati al nucli de Balada (Amposta).

En el concert del 9 d'abril, Alba G. Corral pintarà paisatges numèrics que dialogaran amb la música i l'escena, amb un imaginari de figures improbables i de gran riquesa cromàtica. De fet, la seva versatilitat per crear atmosferes en diversos espais i formats, l'han portat a crear sinergies amb grans artistes de disciplines molt diferents (música clàssica, electrònica, experimental, moda, teatre, dansa contemporània...) tot i que és reconeguda, sobretot, per les actuacions audiovisuals de creació en directe com la que es podrà veure a Lo Pati. El concert és gratuït i sense reserva.


       
<
>
gener 2023
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
subscriu-te al butlletí newsletter

segueix-nos a:

facebook twitter instagram vimeo flickr

Lo Pati

Centre d'Art - Terres de l'Ebre

Plaça Mari Chordà.

Tel. 977 709 400

43870 Amposta

NADAL TANCAT ELS DIES:

24, 25, 26 i 31 de desembre de 2022.
1, 5 i 6 de gener de 2023.

 

Horari de visita:

Dimecres, dijous, divendres i dissabte de 17:00 a 20:00.

Diumenges d'11:00 a 14:00.

 

Organitza:

Ajuntament d'Amposta

 

Amb lo suport de:

Generalitat de Catalunya

Diputació de Tarragona

I la col·laboració de:

Museu de les Terres de l'Ebre

Política de privacitat
continguts amb llicència creative commons