Lo Pati - Centre d'Art  - Terres de l'Ebre : Alán Carrasco: visita guiada i xerrada amb la instal·lació de Jaume Vidal

Foto: Daniel García. "En una Plaza de Mayo inundada, frente a la Casa de Gobierno, los familiares portan las fotos con los rostros de los desaparecidos. Buenos Aires, Argentina, abril de 1983"

Alán Carrasco: visita guiada i xerrada amb la instal·lació de Jaume Vidal

Lloc
Lo Pati - Centre d'Art

Data
7 de març de 2015, 18:30h

Una visita guiada i una xerrada a càrrec de l'artista visual Alán Carrasco al voltant de la instal·lació "Josep Villalbí Verge" de Jaume Vidal, lo dissabte 7 de març

"L'emancipació dels relats. Pràctica artística i memòria col·lectiva" és una proposta de l'artista visual Alán Carrasco amb motiu de la instal·lació "Josep Villalbí Verge" de Jaume Vidal, exposició a l'espai d'entrada del centre d'art. En forma de xerrada / visita guiada, Carrasco parlarà d'art i política a Llatinoamèrica i a Europa després del nazisme, i de l'art compromès amb la memòria històrica a Espanya, sobretot de la Guerra Civil.

Alán Carrasco és artista visual i editor de continguts de la publicació d'història i crítica de les arts Situaciones; tècnic Superior en Fotografia Artística per la Escuela de Arte y Superior de Diseño de Vitoria-Gasteiz i Graduat en Art i Disseny per l'Escola Massana / Universitat Autònoma de Barcelona, institució en la qual ha estat també col·laborador dins dels departaments de Processos Contemporanis de la Imatge i de Cultura. Durant los últims anys ha exercit com a docent en la Facultat d'Humanitats de la Universidad San Ignacio de Loyola i al Instituto Superior Toulouse Lautrec de Lima (Perú), i actualment cursa el Màster en estudis museístics i teoria crítica del MACBA. Los punts d'interès de la seua pràctica artística són los processos postcolonials, la territorialitat i la seua gestió i les relacions de producció i remuneració que reflectixen l'actual context global de profundes desigualtats i injustícies, on també presta una especial atenció als processos històrics vinculats a la construcció i inducció de la memòria col·lectiva.


       
<
>
setembre 2020
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
subscriu-te al butlletí newsletter

segueix-nos a:

facebook twitter instagram vimeo flickr

Lo Pati

Centre d'Art - Terres de l'Ebre

C/ Gran Capità, 38-40

Tel. 977 709 400

43870 Amposta

Horari de visita:

dijous, divendres i dissabtes de 17:00 a 20:00

diumenges d'11:00 a 14:00

 

Organitza:

Ajuntament d'Amposta

 

Amb lo suport de:

Generalitat de Catalunya

Diputació de Tarragona

I la col·laboració de:

Museu de les Terres de l'Ebre

Política de privacitat
continguts amb llicència creative commons