Lo Pati - Centre d'Art  - Terres de l'Ebre : El músic Daniel Sáez resideix a Baladre

Daniel Sáez i Fabricants al festival Animalada de Sabadell

El músic Daniel Sáez resideix a Baladre

Lloc
Residència Baladre

Data
del 9 al 18 de novembre

L’estada de l’artista consisteix en fer la gravació de la maqueta del seu proper treball musical

Durant aquesta setmana el músic Daniel Sáez es troba a la residència d’artistes de Balada composant les lletres i les melodies del seu proper treball. El disc s’anomenarà ‘O així...’, en homenatge a un grup poètic que va sorgir a Barcelona l’any 1983 i que va durar fins el 1985.

L’estil de les cançons recull sonoritats del folk americà i la cançó francesa –seguint les passes del seu anterior treball ‘Deixa-ho córrer, mala bèstia!’-, però sempre passant pel sedaç personal. A més, el projecte inclourà una jota incendiaria.

En el seu treball Sáez dóna importància a la idea de cançó-conte o cançó-narració, una constant en aquest projecte. Fugir de la lletra de cançó decorativa és per l’artista una cosa molt important.  Els textos són tots propis i estan carregats d’ironia, mesclats amb afers socials però sense arribar al sarcasme.

En aquest projecte l’artista comptarà amb les col·laboracions de: Armengol Riera a les percussions, Maria Franquet a l’acordió diatònic, Abraham Creus al baix, Lluís Xandri a la guitarra acústica, Anna Pantinat al teclat i als cors i Miquel Àngel Marín al clarinet; mentre que el propi Daniel Sáez és l’encarregat de la guitarra acústica, el piano, l’orgue, la veu, els cors i la composició de les melodies.

El disc, que serà el cinquè en la carrera musical de l’artista, estarà enllestit a finals de desembre d’aquest any.  Després de la seva estada a Balada, un cop al seu estudi de Masquefa, Sáez, ja en una segona etapa compositiva, seguirà comptant amb col·laboracions tant musicals com de veus poètiques. 

A banda del seu treball a Balada, l'artista tocarà algunes cançons el diumenge 17 de novembre, a les 11:30 h, a la Biblioteca de Els Muntells.


       
<
>
octubre 2022
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
subscriu-te al butlletí newsletter

segueix-nos a:

facebook twitter instagram vimeo flickr

Lo Pati

Centre d'Art - Terres de l'Ebre

Plaça Mari Chordà.

Tel. 977 709 400

43870 Amposta

Horari de visita:

 

TANCAT

Estem treballant en el muntatge de la propera exposició.

 

Organitza:

Ajuntament d'Amposta

 

Amb lo suport de:

Generalitat de Catalunya

Diputació de Tarragona

I la col·laboració de:

Museu de les Terres de l'Ebre

Política de privacitat
continguts amb llicència creative commons