Lo Pati - Centre d'Art  - Terres de l'Ebre : Eufònic Urbà

Cartell Eufònic Urbà

Eufònic Urbà

Lloc
Arts Santa Mònica

Data
12, 13 i 14 de desembre

Programa Eufònic Urbà

La mostra d’arts sonores i visuals de les Terres de l’Ebre es trasllada a l’Arts Santa Mònica.

Eufònic Urbà es celebrarà al nou centre de la creativitat Arts Santa Mònica els dies 12, 13 i 14 de desembre com una mena d’extensió d’Eufònic – Mostra d’Art Sonor i Visual de les Terres de l’Ebre trasplantat a Barcelona, a on s’oferirà un recull de les millors accions i actuacions celebrades en les dues edicions del festival, així com el resultat de les diverses residències artístiques realitzades a Baladre (residència d’artistes de Lo Pati)  i intervencions comissariades per Eufònic. Totes les activitats són d’entrada gratuïta, excepte la master class d’Alba G. Corral.

Eufònic és una mostra d’arts sonores i visuals que se celebra a les Terres de l’Ebre i que té com a principi vertebrador donar visibilitat a algunes de les propostes més innovadores en el camp de la investigació sonora, la creació col·lectiva, la multidisciplinarietat i els visuals d’avantguarda, la música electrònica i la comunicació interactiva, apostant pel territori i el diàleg entre tradició i contemporaneïtat.


Accions i instal·lacions

A través dels artistes convidats, els tallers formatius i el comissariat de les residències artístiques a Eufònic s'han desenvolupat treballs que aprofundeixen en la relació entre noves tecnologies, espai natural i paisatge. Algunes de les accions i instal·lacions que s'hi han desenvolupat es veuran ara a Eufònic Urbà així com el resultat de les residències artístiques: Martí Ruids i la seva Orquestra Ramadera Estocàstica -aquest cop sense ovelles però sí amb esquelles-, la sorprenent i molt catàrtica acció de so i moviment d'Ensemble Topogràfic, la investigació sonora i la seva vinculació amb les xarxes socials de la mà de Vicent Matamoros i MobilityLab i Neil Harbisson i Moon Ribas i el seu mapejat de colors i sons del Delta de l'Ebre.


Accions Eufònic Urbà

En l'apartat d'actuacions d'Eufònic Urbà hi haurà Arbol acompanyat als visuals d'Alba G. Corral; Cello + Laptop - el duet format per Eduard Comelles i Sara Galán al cello; Ángel Molina en una sessió especial fora del seu entorn habitual i que promet drone i electrònica fosca; Edu Comelles en un directe especial fent servir Conductr (el controlador de directe per a tauletes); Joan Bagés - protagonista d'una de les residències d'Eufònic 2012 - presentant la seva peça per a electrònica, gralla, acordió i clarinet; Edith Alonso i Antony Maubert presentant el resultat de la seva residència 2013; i el saxofonista de contemporània Joan Martí-Frasquier amb el col·lectiu visual Blow Factory


Projecció i Master Class

Dues activitats completen la programació d'Eufònic Urbà. D'una banda la projecció del documental de creació "Buda. L'illa del Delta" de Santi Valldepérez i Guillermo Barberà (2013, 77'), un treball sobre un dels tresors del Delta amb testimoni dels pocs habitants que hi viuen i una mirada al seu passat. D'altra banda, la master class d'Alba G. Corral -una de les millors artistes que fa servir codi de programació per als visuals en directe, que parlarà de la metodologia i realització del sets. La Master Class d'Alba G. Corral és l'única activitat no gratuïta (15€ prèvia inscripció a info@eufonic.net). 


       
<
>
febrer 2023
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
subscriu-te al butlletí newsletter

segueix-nos a:

facebook twitter instagram vimeo flickr

Lo Pati

Centre d'Art - Terres de l'Ebre

Plaça Mari Chordà.

Tel. 977 709 400

43870 Amposta

NADAL TANCAT ELS DIES:

24, 25, 26 i 31 de desembre de 2022.
1, 5 i 6 de gener de 2023.

 

Horari de visita:

Dimecres, dijous, divendres i dissabte de 17:00 a 20:00.

Diumenges d'11:00 a 14:00.

 

Organitza:

Ajuntament d'Amposta

 

Amb lo suport de:

Generalitat de Catalunya

Diputació de Tarragona

I la col·laboració de:

Museu de les Terres de l'Ebre

Política de privacitat
continguts amb llicència creative commons