Mariona Moncunill

Tarragona, 1984
Creació artística

Els meus projectes solen ser intervencions que assenyalen característiques del context en què s'insereixen amb l'objectiu de posar-les a debat, analitzar-les i proposar una mirada crítica cap a elles.

La creació de valor simbòlic i la seva gestió, la construcció discursiva i les convencions amb què es teixeix el complex entramat en el qual es desenvolupen les arts visuals i la cultura, són el punt de partida de la meva obra.

La seva anàlisi em permet extrapolar la construcció de significat i la generació de valor a altres àmbits discursius: des de l'espai expositiu i la relació amb l'espectador a la infografia periodística passant per l'obra social d'un banc, l'estadística sociològica o la gestió del coneixement d'una biblioteca.

Els meus projectes solen ser intervencions que assenyalen característiques del context en què s'insereixen amb l'objectiu de posar-les a debat, analitzar-les i proposar una mirada crítica cap a elles. Els meus processos de treball posen especial èmfasi en tres de les seves fases: la recerca teòrica, la el treball de camp i la gestió i activació de molt diferents recursos ja existents, tant humans com materials i, sobretot, simbòlics.

Els processos de negociació i diàleg amb tots els agents implicats són també una part essencial del meu treball encara que no sempre acabin fent-se visibles. El joc entre realitat i ficció, el mimetisme, la infiltració, l'especulació, l'ambigüitat i sobretot l'especificitat són alguns dels trets característics de la meva obra, que sovint es formalitza de forma anicònica i camuflada.

www.marionamoncunill.com

Descarrega CV

<
>
desembre 2022
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
subscriu-te al butlletí newsletter

segueix-nos a:

facebook twitter instagram vimeo flickr

Lo Pati

Centre d'Art - Terres de l'Ebre

Plaça Mari Chordà.

Tel. 977 709 400

43870 Amposta

Horari de visita:

Dimecres, dijous, divendres i dissabte de 17:00 a 20:00.

Diumenges d'11:00 a 14:00.

 

Organitza:

Ajuntament d'Amposta

 

Amb lo suport de:

Generalitat de Catalunya

Diputació de Tarragona

I la col·laboració de:

Museu de les Terres de l'Ebre

Política de privacitat
continguts amb llicència creative commons