Buscador
Lo Pati
Ebrergent
Ebrergent

Ebrergent

Ebrergent és una proposta conjunta del Centre d’Art Lo Pati i la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya per potenciar l’art jove i emergent a les Terres de l’Ebre.


Els artistes joves de les Terres de l’Ebre i les comarques veïnes del Maestrat i el Matarranya tenen una oportunitat per donar visibilitat a les seves propostes artístiques. Ebrergent te com a objectiu principal incentivar la nova creació i els artistes emergents mitjançant ajuts a la producció i la difusió de les seves obres i consolidar un espai de visibilitat i anàlisi de les propostes, realitats i reflexions al voltant de l'art jove i emergent a les Terres de l'Ebre.


A la convocatòria d'Ebrergent s'hi poden presentar tots aquells artistes d'entre 18 i 35 anys, nascuts o residents a les quatre comarques de l'Ebre, al Baix Maestrat i al Matarranya, o col·lectius que almenys la meitat més un dels seus membres compleixin aquests requisits. És un certamen obert a tots els llenguatges de les arts visuals: fotografia, il·lustració, videocreació, pintura, performance, instal·lació sonora i/o visual. Tant el tema com la tècnica a emprar són lliures, així com les dimensions.

Cada projecte seleccionat reb una dotació econòmica en concepte dajut a la producció i compta amb la tutorització i mentia dun expert per a la producció de lobra.

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Ebrergent 2021
Ebrergent
Divendres 29 d'octubre a les 19:00h (Hora de sortida del recorregut)
Ebrergent 2021
Ampliar
Exposició Ebrergent 2019
Ebrergent
Del 8 de juny al 28 de juliol de 2019.
Exposició Ebrergent 2019
Ampliar
#ebrergent 2016-2017
Ebrergent
fins al 18 de novembre
#ebrergent 2016-2017
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024