Buscador
Lo Pati
La Façana

Max Hattler, Serial Parallels

L'hipnotisme de la ciutat asiàtica de Hong Kong, a La Façana de Lo Pati.

Del 21 de juliol al 20 de setembre de 2023.

La Façana de Lo Pati.


El centre d'art de les Terres de l'Ebre a Amposta exhibirà la peça 'Serial Parallels' de Max Hattler, un audiovisual que explora l'urbanisme amb fotografies animades.

 

La ciuttat de Hong Kong, regió administrativa especial de la República Popular de la Xina, és coneguda pels seus grans edificis. El paisatge urbà de maó ha inspirat fotògrafs i curiosos de tot el món. I en aquest context, el videoartista Max Hattler (Ulm, Alemanya, 1976) ha transformat les urbanitzacions característiques de la ciutat asiàtica en una hipnòtica animació.

 

Al curtmetratge Serial Parallels, Hattler s’apropa a l'entorn construït de la metròpoli des d’una perspectiva tecnoconceptual, amb la tècnica de la pel·lícula d'animació sobre la imatge fotogràfica. Ell i el seu equip exploren el paisatge urbà d'una manera abstracta, generant narratives no convencionals: cada pis o finestra corresponen a un fotograma i el moviment repetitiu i rítmic dona una sensació plaent, alhora que inquietant. El curt ha guanyat més d'una vintena de premis i segueix actualment en la seva ruta de festivals. La peça es podrà veure a La Façana de Lo Pati des d'ara i fins al 20 de setembre.

 

La proposta a La Façana de Lo Pati, forma part del cicle Miratges, comissariat per Irma Vilà i Òdena, i que durant tot el 2023 mostrarà el treball de sis artistes digitals que a través de la creació i la manipulació d'imatges (reals, processades o sintètiques) reflexionaran al voltant de la representació del paisatge. La Façana de Lo Pati pren forma d’una gran pantalla de 6x3 metres situada a l’exterior de l’edifici de Lo Pati amb programació pròpia durant tot l’any.

Comparteix a

Altres edicions Altres edicions
Dirk Koy, Luftraum
La Façana
Del 21 de maig al 20 de juliol.
Dirk Koy, Luftraum
Ampliar
Xavi Bou, Murmurations & Ornitographies
La Façana
Del 21 de març al 20 de maig.
Xavi Bou, Murmurations & Ornitographies
Ampliar
Hamill Industries, Slow Violence
La Façana
Del 21 gener al 20 març.
Hamill Industries, Slow Violence
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024