Buscador
Lo Pati
Convocatòria BIAM 2022
Convocatòries

Convocatòria BIAM 2022

Fins el 31 de juliol de 2022, convocatòria de la 17a edició de la Biennal d'Art Ciutat d'Amposta.

De l'1 al 31 de juliol de 2022.

Àmbit nacional.


La Biennal d’Art Ciutat d’Amposta (BIAM) és un premi d’àmbit estatal que es convoca cada dos anys i que té una dotació econòmica de 5.000 euros.

La resta d’artistes que formaran part de l’exposició de la BIAM22, pel fet d’haver estat seleccionats, rebran la quantitat de 400 euros impostos inclosos cadascun.

La convocatòria està oberta a tots els artistes majors d'edat amb residència a l'estat espanyol. Podran presentar un màxim de quatre obres de temàtica i tècnica lliure, que han de ser originals i inèdites, i no poden haver estat seleccionades ni premiades en cap altre certamen. El termini de presentació acaba el proper diumenge 31 de juliol.

El jurat estarà format per, com a mínim, tres professionals del món de l’art i la Directora del Centre d’Art Lo Pati de l’Ajuntament d’Amposta que actuarà com a secretària amb veu però sense vot. Seran els encarregats de seleccionar les obres que formaran part de l’exposició de la dissetena edició de la BIAM i escolliran l'obra guanyadora. 

La BIAM ha anat evolucionant al llarg de les setze edicions anteriors (1989-2020) com un potent aparador de la creació emergent del país, consolidant-se com un termòstat de l’activitat artística a nivell estatal respecte a la creació contemporània, així com mesurant la temperatura de les diferents orientacions artístiques i conceptuals que guanyen protagonisme des dels diferents àmbits creatius, combinant artistes emergents i consolidats i aglutinant propostes d’alt nivell i noms de trajectòria reconeguda.

Com a certamen clau dins del circuit artístic nacional al llarg d’aquestes 17 edicions han passat artistes comSusy Gómez, Javier Peñafiel, Raquel Friera, Diana Rovira, Xavier Ristol, Pablo Bellot, Rafael G. Bianchi, Nuria Güell, Ian Waelder, Anna Dot, Matteo Guidi, Abel Jaramillo, Daniel De La Barra, David Ortiz, Olga Olivera, Mario Santamaría, Elena Aitzkoa, Lúa Coderch, Fermín Jimenez Landa; entre altres; i crítics i curadors com David Armengol, Sabel Gavaldón, Gerardo Peral, Amanda Cuesta, Montse Badia, Carles Guerra, David G.Torres, Carles Duran, Frederic Montornés, Cèlia del Diego, Oriol Fontdevila, Florenci Guntin, Ferran Barenblit, Juan Canela, Manuel Olveira, Martí Manen, Núria Enguita, Alexandra Laudo, Marc Navarro, Rosa Lleó o Hiuwai Chu. 

Podeu descarregar-vos les bases a la part superior del web.

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Miguel Aparicio: l’home dels ‘Phonòpodes'
Convocatòries
Del 4 al 14 de juliol de 2024.
Miguel Aparicio: l’home dels ‘Phonòpodes'
Ampliar
Eixart. Art i Salut
Convocatòries
Fins al 9 de juny de 2024.
Eixart. Art i Salut
Ampliar
Convocatòria BIAM 2024
Convocatòries
Fins al 2 de maig de 2024.
Convocatòria BIAM 2024
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024