Buscador
Lo Pati
III Festival de Vídeo Creació d’Amposta Strobe’07
Arxiu

III Festival de Vídeo Creació d’Amposta Strobe’07

En aquesta edició el festival vol ampliar horitzons amb un territori convidat, Mèxic en aquest cas, alhora vol consolidar la vessant d’espai de producció, així com engegar nous projectes pedagògics que aportin una presència més dilatada en el calendari.

del 10 al 19 d´agost de 2007

Museu del Montsià


L’Espai d’Arts Visuals d’Amposta presenta entre l’10 i el 19 d’agost el III Festival Strobe que pretén ordenar un seguit d’activitats centrades en la producció, exhibició i difusió de les noves tendències en creació contemporània amb nous mitjans. En aquesta edició el festival vol ampliar horitzons amb un territori convidat, Mèxic en aquest cas, alhora vol consolidar la vessant d’espai de producció, així com engegar nous projectes pedagògics que aportin una presència més dilatada en el calendari, a fi de consolidar Strobe com un espai continuat de treball i diàleg en arts i noves tecnologies a la ciutat d’Amposta.

En la programació d’aquesta edició destaquen una àmplia mostra de vídeo-art mexicà que es presenta per primer cop al continent. Una mostra exhaustiva i molt interessant dels treballs en cinema i vídeo de Carles Santos. Una seguit d’instal·lacions i performances de col·lectius de joves creadors del territori com Arnolfini o Woh. Encetem amb Alfred Porres i Assumpta Arasa dos projectes pedagògics de la imatge i estratègies de creació col·lectiva. Repetim l’experiència de produir un documental d’autor que es realitzarà durant els dies del festival entorn la temàtica de la pròpia Festa Major d’Amposta. I per inaugurar el festival un convidem a una nit electrònica amb un cartell de gran qualitat on la fresca, la música i el ball acolliran les propostes més avantguardistes de la escena nacional en Real Time.

La inauguració del III Festival de Vídeo Creació d’Amposta Strobe’07 tindrà lloc el dissabte 10 d’agost a les 20,30 h al Museu del Montsià. Es farà una presentació pública del festival per part de les autoritats i dels organitzadors, així com d’algunes de les obres presentades a càrrec dels propis autors. Se servirà un refrigeri per amenitzar l’acte

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024