Buscador
Lo Pati
Bouesia 2013
Arxiu

Bouesia 2013

IX edició del Festival Bouesia: La vaca que xiula

Del 22 de juny a finals d'octubre

Deltebre, Balada (Amposta), Vandellòs, País Valencià i La Franja


El festival Bouesia és un certamen pluridisciplinari que inclou bourecitals poètics, bouconcerts, bouperformances, bouespectacles de dansa i circ i molt més. Va començar el 2004 a Deltebre i Lo Pati porta col·laborant-hi des del 2012. Enguany tindrem a Carles Hac Mor i Esther Xargay que realitzaran una obra videogràfica-literària consistent en una adaptació lliure de "Locus solus" de Raymond Roussell al paisatge humà del Delta. 

Des de la seva primera edició, la Bouesia ha concebut el treball creatiu com una forma de vivència i coneixement del territori. Ha estat i és un esdeveniment artístic, interdisciplinari i d’intercanvi entre artistes de totes les disciplines que té com a escenari principal el paisatge del Delta de l’Ebre. La Bouesia esdevé un lloc de creació, de trobada, de relació i de cohesió social que té com a fil conductor diferents llenguatges artístics, en diferents formats: accions, recitals, concerts, dansa, instal·lacions, art públic.

El discurs de la Bouesia es basa en la interacció entre l’experimentació creativa i l'experiència del territori i el paisatge, així com en la relectura dels elements de la cultura popular i de l’entorn.

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024