Buscador
Lo Pati
Eufònic al Pati
Arxiu

Eufònic al Pati

Ryan Rivadeneyra, Edith Alonso & Antony Maubert i Ensamble Topogràfic presenten al Pati els resultats dels seus treballs creats a Balada.

del 6 al 29 de setembre, concert de clausura el dissabte 28 a les 20h

Centre d'Art Lo Pati, Amposta


En el marc d'Eufònic el passat 6 de setembre es va presentar la performance i instal·lació audiovisual de Ryan Rivadeneyra i el directe d’Edith Alonso & Antony Maubert. Rivadeneyra va presentar “Quiero ser la escoba que en tu vida barra la tristeza, AJ 05012013, te quiero”, una instal·lació i una performance on es reciten les experiències viscudes durant els dies de residència a Balada, acompanyat per fotografies, dibuixos i vídeo. L'obra consiteix en una sèrie de travellings al voltant del Delta, recopilant objectes i documentant les seves experiències amb la intenció d'establir una connexió pseudo-espiritual amb la natura.

Per la seva banda, Edith Alonso & Antony Maubert, van mostrar una performance sonora en la que combinaren sonoritats pròpies del paisatge amb diferents llenguatges sonors abstractes, i on la improvisació també hi era present. En aquesta ocasió van incloure per primera vegada el vídeo com a tercer paisatge sonor. A banda, les seves imatges creaven una geografia íntima del Delta, focalitzada en els detalls, les seves abstraccions, i els intercanvis entre el vegetal, l’animal i l’humà.

Setembre d’Eufònic a Lo Pati
Durant tot el mes de setembre es va poder visitar la instal·lació de Ryan Rivadeneyra i la documentació del treball d’Edith Alonso i Antony Maubert. A més de la documentació dels treballs realitzats als tallers i les accions realitzades durant Eufònic. Entre ells hi havia materials sobre les obres de Lina Bautista & Laura Llaneli o Mobility Lab que en l’edició anterior van realitzar una acció sonora d’escolta amb hidrofonia subaquàtica en l’entorn del Parc Natural del Delta de l’Ebre.

Concert de clausura d’Eufònic
El 28 de setembre tres propostes de luxe van servir per clausurar un mes d’Eufònic: Pina presentà el seu tercer disc, ‘Hum’, després del magnífic ‘Onda corta’ publicat fa un parell d’anys. Acompanyat dels visuals que reaccionen i interactuen amb la música a temps real, el resultat va ser una experiència única en un espectacle audiovisual perfectament geomètric que va trobar el seu lloc natural en les parets blanques del Centre d’Art Lo Pati. Dos habituals d’Eufònic, Ángel Molina i Alba G. Corral, van exercir de mestres de cerimònies. I per obrir la tarda nit, hi va haver la actuació d’Ensemble Topogràfic, format per la ballarina Anna Hierro, el músic electrònic Carlos Martorell i el grup The Noise of Mutt que revisaren el seu treball creat a propòsit per ser vist a l’aire lliure, que en aquesta ocasió va ser traslladat a un espai interior i museístic, donant una altra visió de la seva obra.

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024