Buscador
Lo Pati
Experiments emocionals per testejar la resposta del paisatge a propostes d'oci menys consumistes
Arxiu

Experiments emocionals per testejar la resposta del paisatge a propostes d'oci menys consumistes

Amb motiu de la seva participació en l'exposició 'Relat de belles coses falses', el col·lectiu Basurama presenta una obra en format tumbrl.

Balada, Amposta


Després de la seva residència artística a Balada el passat mes de juliol, el col·lectiu Basurama presenta la seva obra: 'Experiments emocionals per testejar la resposta del paisatge a propostes d'oci menys consumistes'. Un manual per al turista amb 25 propostes d'oci respectuós i sostenible pensades per al Delta. La obra pren el format de tumblr (pàgina web) amb petits vídeos acompanyats de textos amb alta càrrega poètica. Amb aquesta entrega clausurem l'exposició Relat de Belles Coses Falses que tan bona acollida i crítica ha tingut, i que esperem poder presentar a altres espais del país.

En ‘Experiments emocionals per testejar la resposta del paisatge a propostes d’oci menys consumistes’ trobem la manera de passar l’estona amb propostes senzilles que no requereixen de gaires materials, com ara: prendre l’aire, tallar les puntes a l’arròs, fer volar un cometa o ballar a poc a poc. A més, cada experiment té un resultat descrit que ens explica com ens podem sentir a l'hora fer l’experiència relacionant-ho amb el paisatge. El resultat és una interessant mescla entre situacionisme, fluxus i dada. 

Basurama és un col·lectiu dedicat a la investigació, a la producció i a la gestió cultural des de 2001 que ha centrat la seva àrea d'estudi i actuació en els processos productius, la generació de deixalles que aquests impliquen i les seves possibilitats creatives. Nascut en la Escuela de Arquitectura de Madrid, ha anat evolucionant i adoptant noves formes des de els seus orígens. Pretén estudiar fenòmens inherents a la producció massiva de deixalles reals i virtuals en la societat del consum aportant noves visions que actuïn com generadores de pensament i actitud.

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024