Buscador
Lo Pati
Residència Artística Eufònic 2013
Arxiu

Residència Artística Eufònic 2013

Convocatòria nacional dirigida a creadors que vulguin realitzar un treball de recerca en residència durant l’estiu 2013.


La residència Eufònic 2013, convocada per Eufònic - Mostra d’Art Sonor i Visual de les Terres de l’Ebre i Lo Pati - Centre d’Art de les Terres de l’Ebre, va dirigida a acollir projectes de música i vídeo experimentals i art sonor i visual relacionats amb el paisatge sonor i visual del Delta de l’Ebre. Els destinataris són creadors residents a l’estat Espanyol. L’objectiu de la residència és oferir a/ls artista/es les condicions d’espai i concentració adients per la seva recerca, així com disposar de l’abast natural del Delta de l’Ebre. El resultat de la recerca es presentarà dins Eufònic - Mostra d’Art Sonor i Visual de les Terres de l’Ebre, a celebrar del 5 al 8 de setembre de 2013 a Amposta i altres espais naturals de les Terres de l’Ebre.

La residència artística es durà a terme a la Residència d'Artistes Baladre, instal.lacions de l’Ajuntament d’Amposta i Lo Pati - Centre d’Arts Visuals a Balada, pedania d’Amposta. L’edifici té dues sales i un pati amb un total de 176 m2, i compta amb dos espais: un taller i un habitatge d’un sol espai amb habitació i salómenjador. La residència inclou l’allotjament de l’artista/es (màxim dues persones); i la durada mínima és de 7 dies i la màxima de 15 dies, compresos entre l’1 i el 31 d’agost de 2013.

 

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024