Buscador
Lo Pati
Panorama. Un recorregut per la creació audiovisual del territori.
Arxiu

Panorama. Un recorregut per la creació audiovisual del territori.

L’Arts Santa Mònica i la Xarxa de Centres i Espais d’Arts Visuals de Catalunya organitzen una exposició amb una selecció d’obres realitzades en vídeo en lo marc del Festival LOOP 2014.

28 de maig 2014 a les 19 h

Arts Santa Mònica, Barcelona


Lo proper dimecres 28 de maig s'inaugura l’exposició Panorama. Un recorregut per la creació audiovisual del territori, que té lloc en lo marc del Festival LOOP 2014, una mostra que presenta una selecció d’obres en vídeo programades o produïdes pels centres que formen part de la Xarxa de Centres i Espais d’Arts Visuals de Catalunya des del 2012. Participen lo Centre d’art la Panera (Lleida); Bòlit. Centre d’Art Contemporani (Girona); Centre d’Arts Contemporànies: ACVic (Vic); M|A|C Centre de Creació i Pensament Contemporani de Mataró; Centre d’Art de Tarragona i Lo PatiCentre d’Art – Terres de l’Ebre (Amposta).

L’exposició, comissariada per Neus Miró, recull una sèrie de treballs que s’articulen i reflexionen sobre aspectes de l’entorn físic, geogràfic i humà. En estes peces la càmera explora a partir de plànols generals, i de vegades plànols detall, aquelles realitats que mos envolten; tant espais urbans com espais rurals, interiors o oberts. Mostrant les connexions entre els espais i aquells que els habiten, les persones i els objectes. 

Los artistes participants en la mostra són Juan López, Alba Sotorra i Isa Campos, Roser Bover, Núria Güell, Jordi Lafon, Cristina Ibañez-Tarter, Marcel Pey i Sara Ramo, i Asbel Esteve amb la seua peça In Albis, seleccionada a la convocatòria Art Emergent de les Terres de l’Ebre 2012 organitzada per Lo Pati.

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024