Buscador
Lo Pati
Alex Reynolds tanca #lopatitancat amb "Ver nieve"
Arxiu

Alex Reynolds tanca #lopatitancat amb "Ver nieve"

Última proposta del cicle que tanca un any de reflexió al voltant de la presència, absència i visibilitat dels artistes

del 22 de maig al 25 de juny 2016

Lo Pati - Centre d'Art


La proposta "Durant l’exposició el centre romandrà tancat", un cicle d'exposicions a cura de Cèlia del Diego arrencada a mitat 2015 amb Gerard Cuartero, Lúa Coderch i Luz Broto, i que el 2016 ha acollit Asbel Esteve i Daniel Jacoby, arriba a la seua fi amb Alex Reynolds. #lopatitancat és un cicle d’exposicions que s’il·lumina quan Lo Pati tanca les seues portes i cerca reflexionar sobre la necessitat contemporània d’estar present a totes hores, aquella que induix un centre d’art a crear projectes que li permeten eixamplar la seua visibilitat, que porta els artistes a promocionar contínuament lo seu treball, que mou los ciutadans a projectar tothora una imatge construïda d’ells mateixos en lo món global.

Lo treball d'Alex Reynolds (1978, Bilbao) se mou entre les performances i les enigmàtiques accions, i solen demanar implicació del públic / espectador, jugant amb paràmetres paracinematogràfics, que s'inmiscuixen en lo dia a dia, en propostes que sovint reflexionen sobre l'empatia i la manipulació dels sentiments. A "Ver nieve", a partir de la pàgina en blanc, o més aviat de la pantalla en blanc, l'artista es planteja una experiència d’escriptura en directe d’un guió en format videogràfic. Un guió que s’anirà re/construint setmana rere setmana i que insòlitament ha estat concebut per ser vist, i no pas llegit. Un text nocturn en constant diàleg amb ell mateix; un film que acumula i descarta; un espai d’experimentació obert al pensament en imatges i al fer, desfer, refer del procés creatiu de l’artista.

La vídeoinstal.lació s'inaugurarà el divendres 20 de maig a les 20:00h. L'horari d'estiu de #lopatitancat és de dilluns a domenge de 22:00 a 01:00h

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024