Buscador
Lo Pati
Estiu 1993 inaugura mónFILMAT
Arxiu

Estiu 1993 inaugura mónFILMAT

La revelació catalana, que s'ha emportat tots els premis per allí on ha passat, inaugurarà mónFILMAT el mateix dia que s'estrena a les sales de tot el país

30 de juny de 2017

Lo Pati - Centre d'Art


Debut de Carla Simón que parteix de la seua pròpia història: l’estiu que va marcar la seua vida quan als sis anys es va quedar òrfena i se’n va anar a viure amb els seus tiets i la seua cosina, que a partir d’aquell moment passaran a ser els seus pares i la seua germana. Protagonitzada per dos xiquetes, les lluminoses Laia Artigas i Paula Robles es beneficien de la generositat d’un repartiment d’adults encapçalat per Bruna Cusí (Incerta glòria) i el carismàtic David Verdaguer (10.000 km). Un film rodat des del punt de vista de la xiqueta protagonista, dirigit amb gran delicadesa i sense sentimentalismes, que ens situa davant el reajust emocional que patirà la criatura i el seu desconeixement de com enfrontar-se al dolor.

El seu pas per la Berlinale 2017 va suposar tota una revelació i va convertir el debut de Carla Simón en el llargmetratge en una de les millors notícies de l’any, que també va triomfar al Festival de Cinema de Màlaga, i acaba de guanyar com a millor llargmetratge al Fit-Cat d'este mes.

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024