Buscador
Lo Pati
Ja podeu reservar la Torre de la Carrova per passar-hi una nit
Arxiu

Ja podeu reservar la Torre de la Carrova per passar-hi una nit

Les dos torres se veuen convertides en un hotel i un centre de gestions sanitari

del 15 de juliol al 15 d'agost

Torres de la Carrova i Font de Quinto


"Hospitalitat", de Jaume Vidal, va estar la guanyadora de la 3a convocatòria XYZ d’art públic i instal·lacions a espais singulars de les Terres de l’Ebre. Amb este projecte Vidal convertix durant 11 nits la torre de la Carrova en un hotel amb la intenció de, més enllà de l'estètica, reflexionar sobre els usos turístics del patrimoni.  

Però "Hospitalitat" és una doble intervenció, a les torres de La Carrova i la de Font de Quinto, a Campredó, dos espais emblemàtics units per la seua història. Vidal busca la seua connexió simbòlica, històrica i a nivell de significat, fent referència als seus orígens quan a les torres, gestionades pels templers, donaven auxili i hospitalitat als peregrins. Així, indagant en l’etimologia de la paraula hospitalitat, Vidal decidix convertir la torre de la Carrova en un hotel. 

Les instal·lacions estaran obertes tots los divendres i dissabtes entre el 15 de juliol i el 15 d'agost, afegint lo 24 de juliol i el 14 d’agost. L’hotel està compost d’una sola habitació amb un llit i els elements bàsics per poder dormir. L’estada és gratuïta i les reserves se podran efectuar a partir del 5 de juliol AQUÍ.

D’altra banda, lo projecte converteix la torre de Campredó en una mena de dispensari mèdic on la gent se pot apropar a dur a terme les gestions administratives relacionades amb l’Institut Català de la Salut.

 

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024