Buscador
Lo Pati
mónFILMAT obri la convocatòria de curtmetratges
Arxiu

mónFILMAT obri la convocatòria de curtmetratges

Oberta la convocatòria internacional del festival de cinema a les Terres de l'Ebre

fins al 26 de març


La segona edició de mónFILMAT, Festival de Cinema i Paisatge, se celebrarà del 30 de juny al 8 de juliol a Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Ulldecona i altres poblacions i localitzacions de Terres de l’Ebre, on se projectaran de 15 a 20 llargmetratges i de 15 a 30 curtmetratges (secció L’Aluet) en diferents espais.

L'any passat l'organització va rebre més de 150 curtmetratges, dels quals se'n van seleccionar 18 agrupats en tres sessions temàtiques (una d'elles, mónANIMAT, se va projectar a l'aire lliure a la plaça del Centre d'Art). Seleccionades per Xavier Miró, les pel·lícules que concursen en la secció L’Aluet opten al premi del públic, que el 2016 va triar com a millors curtmetratges la pel·lícula d’animació Portrait of a Wind-up Maker de Darío Pérez (Espanya 2015), i Puente de Javier A. Vigil (Espanya/Argentina 2016).

L'eix temàtic del festival s'inscriu en la relació entre la creació cinematogràfica i el paisatge, ja sigue com a protagonista o com a punt de partida de la trama, en treballs en los quals la narració es veu sovint afectada per allò físic o geogràfic que l'envolta, on pot ser un element determinant en lo desenvolupament de la història o un factor decisiu que no només servix per emmarcar l'acció. L'eix temàtic permet apropar-se des de diferents gèneres, tant ficció com documental, i la duració no pot excedir de 20 minuts; la data de realització de les pel.lícules ha de ser posterior a l’1 de gener de 2016.

La convocatòria per a la inscripció de curtmetratges estarà oberta fins al dia 26 de març de 2017 i es realitza únicament a través de Festhome. Més informació a info@monfilmat.cat

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024