Buscador
Lo Pati
Segona edició de Kino Tarragonik
Arxiu

Segona edició de Kino Tarragonik

Emmarcat dins mónFILMAT, lo primer Kino-Kabaret en terres catalanes se celebrarà a Amposta i el Delta de l'Ebre

del 30 de juny al 2 de juliol 2017

Balada, Delta de l'Ebre i Amposta


Kino-Kabaret és un moviment nascut lo 1999 a Montreal, Canadà, i que neix de la voluntat de reunir a professionals i amants del món del cinema i la creació artística per poder desenvolupar projectes en comú, donant llum a nous productes audiovisuals. Amb l'eslògan Do well with nothing, do better with a little and do it NOW, Kino-Kabaret busca la creativitat i la socialització, en una reunió entre totes aquelles persones amb interés audiovisual (actors, directors, guionistes, músics, dissenyadors o maquilladors). En estos 25 anys d'història, Kino Movement ha creat més de 60 seus actives. Dirigit per l'ampostina Priscila Gómez i la tarragonina Elisabet Gilart, Kino Tarragonik naix amb l'objectiu de donar als professionals i amateurs l'oportunitat de crear projectes audiovisuals, intercanviant experiències i xarxa de contactes, portant a terme un projecte per crear un curtmetratge en un temps límit de 54 hores, i on lo resultat del treball se projectarà públicament l'últim dia. 

Pot participar qualsevol persona amb interès, on no és necessari cap tipus de formació ni coneixements però sí ganes d'aprendre i participar en un projecte col·lectiu, compartint talent i espontaneïtat. Los participants són organitzats en equips, tenint en compte les habilitats i interessos de cadascú dels participants, i on no hi ha cap limitació respecte a gèneres i estils, però sí una premissa, resseguint l’eix temàtic del festival: la importància del paisatge en lo desenvolupament de la història.

Kino Tarragonik forma part de mónFILMAT, Festival de Cinema i Paisatge (del 4 al 9 de juliol), i els tres dies de treball se portaran a terme durant lo primer cap de setmana (30 de juny, 1 i 2 de juliol) a la residència d'artistes de Balada, un espai privilegiat enmig del Delta de l'Ebre. La projecció pública dels treballs se realitzarà a Lo Pati lo domenge 2 de juliol a les 20:00h.

Podeu demanar més informació a infotarragonik@gmail.com ; document d'inscripció, AQUÍ

Comparteix a

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024