Buscador
Lo Pati
Com arribar
Com arribar

Com arribar

Lo Pati recomana l'ús de transport públic per arribar a les nostres instal·lacions


AUTOPISTA

Sortida 41, Amposta-Sant Carles de la Ràpita de l’AP7. Una vegada heu sortit de l’autopista, continueu per la N-340, creueu l’Ebre i agafeu la sortida Amposta sud que enllaça amb la carretera C-12. Un cop aquí, només cal seguir la senyalització cap a l’interior de la població en direcció a l’avinguda de Catalunya.

 

N-340

Des del Nord, seguiu la N-340 en direcció a Castelló/València fins a creuar l’Ebre i agafeu la sortida Amposta sud que enllaça, en una rotonda, amb la carretera C-12. Un cop aquí, només cal seguir la senyalització cap a l’interior de la població i després dirigir-se per l’avinguda de Catalunya cap al Museu. Venint des del sud, en direcció Tarragona/Barcelona, agafeu la primera sortida Amposta-Tortosa, que enllaça amb la C-12 i condueix al nucli urbà d’Amposta.

 

C-12

Si veniu des de l’interior de les comarques riberenques de l’Ebre, és millor no agafar la primera entrada d’Amposta, el mateix eix de l’Ebre us portarà a una segona rotonda presidida per una escultura metàl·lica i vertical. En aquesta cruïlla, cal anar en direcció al centre urbà d’Amposta. En una segona rotonda situada a la plaça de la Castellania, cal seguir a la dreta pel carrer de Sebastià Juan Arbó i després arribar a una tercera rotonda. Des d’aquí, accedireu al Centre d’Art per l’avinguda de Catalunya i el carrer de Cervantes.

 

AUTOBÚS

Tenen parada a Amposta les línies de l’empresa HIFE que realitzen el servei Vinaròs-Barcelona, Barcelona-Vinaròs, Alcanar-Tarragona, Tarragona-Alcanar, Saragossa-València, València-Saragossa, Tortosa-Sant Carles de la Ràpita, Sant Carles de la Ràpita-Tortosa. Per consultar els horaris, visiteu la pàgina web www.hife.es/es

 

TREN

L’estació més pròxima és l’Aldea-Amposta-Tortosa, on efectuen parada els trens de llarg recorregut (Alaris, Talgo) i de mitjana distància (Regional, Regional Express, Catalunya Express). Un cop a l’estació, per arribar a Amposta podeu anar-hi en taxi o enllaçar amb les línies d’autobús (mireu els horaris a http://www.hife.es/es, ja que el servei d’autobús no coincideix amb els horaris d’arribada dels trens). Per consultar, els horaris visiteu la pàgina web www.renfe.com

Comparteix a

Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024