Buscador
Lo Pati
L'Aula al Pati

L'Aula al Pati


 

El Centre d’Art de les Terres de l’Ebre rep el nom del lloc on està ubicat, el pati de les antigues escoles públiques d’Amposta. El pati és, dins l’espai regulat de l’escola, el lloc i el moment del lleure, del joc, de la conversa i de les relacions. Des de l’enfocament tradicional dominant, totes aquestes activitats només són lúdiques, un parèntesi en l’activitat escolar. Però també hi ha altres tradicions (per exemple, l’escola activa) que en reconeixen el seu paper socialitzador i educatiu.

Vet aquí que aquesta relació fortuïta entre el Centre d’Art de les Terres de l’Ebre i un pati d’escola ens serveix de leitmotiv d’un projecte que no es defineix ni com a artístic ni com a educatiu, sinó més aviat com allò que emergeix en la seva intersecció. Aquest enfocament és proper al que vénen desenvolupant col·lectius com LaFundició o Sitesize, amb projectes com l’Aula a la deriva.

L’Aula al Pati és un programa d’intercanvi i col·laboració entre Lo Pati i els centres o espais educatius i formatius formals, no-formals i informals de les Terres de l’Ebre. El propòsit és possibilitar l’encontre entre persones i institucions que, malgrat operar en un mateix context, sovint s’han considerat en esferes separades. El punt de partida és considerar que tant l’art contemporani com l’educació despleguen pràctiques de producció cultural i estratègies pedagògiques per arribar als seus públics. El programa s’adreça a qualsevol persona, col·lectiu o institució interessada en participar en experiències i projectes de col·laboració desenvolupats en la intersecció entre art i educació.

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati a L'Aula
L'Aula al Pati
24 i 26 d'octubre de 2023. De 17:30h a 20:30h.
Lo Pati a L'Aula
Ampliar
Conviure al Parc
L'Aula al Pati
Fins l'1 d'octubre de 2022.
Conviure al Parc
Ampliar
L'Aula al Pati - Sediments
L'Aula al Pati
Del 10 al 17 de juny de 2021.
L'Aula al Pati - Sediments
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024