Buscador
Lo Pati
OUT.SIDE'19 - CONCEPTE: Frames Percussion
Miscelánea

OUT.SIDE'19 - CONCEPTE: Frames Percussion

A través d'una acurada selecció del repertori i el format dels concerts, OUT·SIDE'19 té com a objectiu reflexionar sobre diverses aproximacions al que pot significar "escoltar música".

21 de desembre de 2019 a les 19:00h.

Centre d'Art Lo Pati


El festival de música inusual OUT·SIDE, dirigit per Luis Codera, torna a fer parada a Lo Pati – Centre d’Art Terres de l’Ebre. Ho farà aquest dissabte, 21 de desembre amb el concert CONCEPTE, a càrrec de Frames Percussion, un grup català format per una nova generació de percussionistes dedicats al repertori de nova creació. Frames Percussion actuarà a Lo Pati en format trio, amb Miquel Vich, Ruben Martínez Orio i Feliu Ribera, acompanyats per alumnes del màster de percussió de l’Escola Superior de Música de Catalunya, l’ESMuC, amb la qual mantenen una estreta relació de col·laboració.

CONCEPTE és un dels quatre concerts que s’han programat en sis sessions diferents en aquesta nova edició d’OUT·SIDE, un festival de músiques inusuals que se celebra als principals centres d’art contemporani de Catalunya i que organitza la productora OUT·. Enguany la principal novetat del cicle és que tots els concerts giren al voltant d’un eix comú: la reflexió sobre la manera com escoltem música i els diversos condicionants que hi intervenen. A Lo Pati ja es va poder veure el passat mes de novembre ESCENA, un projecte que explorava com funciona la nostra escolta quan la música està acompanyada d’una altra disciplina, que en aquell cas era la dansa. CONCEPTE, per la seua banda, indaga en els límits del que considerem "escoltar". Així Frames Percussion presentarà diferents músiques dels últims 10 anys que mostren que algunes vegades l'apreciació musical es veu afectada no només per la mera experiència sonora. “El repertori que portaran proposa diverses situacions en què escoltar la peça no es limita al so sinó que hi intervenen altres elements que hi amplien la percepció o que en són part essencial de la mateixa”, explica el director del festival, Luis Codera Puzo, tot assenyalant la interacció amb el públic, la concepció del que considerem instruments musicals, l'associació a elements no sonors i el seu resultat en la percepció com alguns dels factors que intervenen en l’escolta.

El concert és d’entrada gratuïta.

Compartir en

Altres activitats Altres activitats
Presentación del proyecto Garba
Miscelánea
1 y 2 de junio de 2024.
Presentación del proyecto Garba
Ampliar
Fito Conesa - Anòxia, un preludi constant
Miscelánea
Sábado 13 de abril a las 19:00h.
Fito Conesa - Anòxia, un preludi constant
Ampliar
Concierto de Playmodes y CrossingLines
Miscelánea
Sábado 13 de enero a las 19:00h.
Concierto de Playmodes y CrossingLines
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horario de Pascua 2024:

Viernes Santo de 11:00 a 14:00 y de 17:00 a 20:00, sábado de 11:00 a 14:00 y de 17:00 a 20:00, domingo de 11:00h a 14:00h.
Lunes de Pascua cerrado.

Síguenos en:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organiza

Ajuntament d'Amposta logo

Con el soporte de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Suscríbete al boletín

LO PATI 2024