Buscador
Lo Pati
Els Ports. Natura i Art (7a Edició)
Els Ports, Natura i Art

Els Ports. Natura i Art (7a Edició)

El certamen d'intervencions artístiques al Parc Natural dels Ports se celebrarà el diumenge 15 de maig i transcorrerà pels Estrets d’Arnes i el Mas de Lliberós.

Diumenge 15 de maig de 2022 a les 09:30h.

Punt de trobada: Mas de la Franqueta (Els Ports)


VISITA GUIADA

Diumenge 15 de maig de 2022.

Horari: Sortides en grup a les 9:30h, 10:00h i les 10:30h

Punt de trobada: Mas de la Franqueta.

 

Gaudir de la natura a través de la mirada dels artistes. Aquesta és la proposta que des de fa set anys ofereix Els Ports. Natura i Art, un certamen d’intervencions artístiques contemporànies i efímeres en espais del Parc Natural dels Ports. Organitzat per Lo Pati Centre d’art Terres de l’Ebre i Associació Cultural EPNiA, el projecte proposa una passejada matinal pels Estrets d’Arnes i el Mas de Lliberós. Durant el recorregut de sis quilòmetres —que enguany se celebrarà el diumenge 15 de maig— els visitants podran contemplar instal·lacions i performances en les quals es planteja un diàleg reflexiu entre l’art i la natura. Totes les intervencions estan concebudes amb un esperit efímer i amb l’objectiu que el públic pugui interaccionar amb els creadors i acostar-se a l’entorn a través de la seva mirada. 

 

Intervencions dArts Plàstiques

Vicent Matamoros (Alcanar, Montsià)

Olga Olivera-Tabeni (Bell-lloc d’Urgell, Pla d'Urgell)

Nil Bartolozzi (Vespella de Gaià, Tarragonès)

Roser Oduber (Calders, Moianès)

 

Performance

Vera Livia García (Barcelona, Barcelonès)

 

Informació pràctica: Les visites guiades per les instal·lacions artístiques s'han programat al llarg del matí del diumenge 15 de maig. Els visitants es dividiran en tres grups que partiran del Mas de la Franqueta a les 9.30 h, a les 10.00 h i les 10.30h. La ruta és de baixa dificultat i tindrà una durada aproximada de tres hores. L'organització posa a disposició dels participants un servei de bus gratuït fins a Horta de Sant Joan des d'Amposta i Tortosa. L’activitat és gratuïta, però per participar-hi és necessari inscriure's a info@lopati.cat

 

Durant els dies 16 a 17 de maig també s’organitzaran rutes educatives amb les escoles del territori. Dilluns 16, l'Escola Montsagre (Horta de Sant Joan) i dimarts 17, la ZER Terra Alta-Algars: Escola la Gessera (Caseres), Escola Mare de Déu de la Fontcalda (Prat de Comte) i Escola La Miranda (Arnes).

 

Els Ports. Natura i Art aposta pel respecte i la conservació del medi natural en un moment històric crucial, tant pel que fa al qüestionament del model de creixement econòmic, com de la greu crisi ambiental i també sanitària.

Organitza: Lo Pati Centre d'Art Terres de l'Ebre i Associació Cultural EPNiA. Amb el suport de: Ajuntament d'Amposta, Generalitat de Catalunya-Departament de Cultura, Diputació de Tarragona, Ajuntament d'Horta de Sant Joan, Òmnium Cultural-Terres de l'Ebre, Consell Comarcal de la Terra Alta, Parc Natural dels Ports, Alberg Els Olivers, Centre Picasso d'Orta, Servei Educatiu de la Terra Alta.

Comparteix a

Altres edicions Altres edicions
Els Ports. Natura i Art (8a. Edició)
Els Ports, Natura i Art
Diumenge 7 de maig de 2023.
Els Ports. Natura i Art (8a. Edició)
Ampliar
Els Ports. Natura i Art (6a Edició)
Els Ports, Natura i Art
Diumenge 16 de maig de 2021 de 9.30h a 13.30h.
Els Ports. Natura i Art (6a Edició)
Ampliar
Els Ports, Natura i Art (5a Edició)
Els Ports, Natura i Art
Diumenge 14 de juny de 2020 a les 12:00h.
Els Ports, Natura i Art (5a Edició)
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari de pasqua 2024:

Divendres Sant d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00, dissabte d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00, diumenge d'11:00h a 14:00h.
Dilluns de Pasqua tancat.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024