Buscador
Lo Pati
I Festival de Vídeo i Art Digital Strobe 2005
Arxiu

I Festival de Vídeo i Art Digital Strobe 2005

La incorporació del vídeo i les tecnologies digitals a la creació, són la palpitant contemporaneïtat d’aquest procés dinàmic.

Agost 2005

Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó i zona del Castell d´Amposta.


De l’inseparable vincle entre tecnologia i art en sorgeixen constantment nous llenguatges visuals. La incorporació del vídeo i les tecnologies digitals a la creació, són la palpitant contemporaneïtat d’aquest procés dinàmic. L’univers que configuren les aplicacions multimèdia a la creació artística són en l’actualitat d’una efervescència electritzant.

Aquesta conjuntura ha portat a la inclusió d’aquests nous llenguatges en el menú cultural que es cuina i es digereix en l’escena pública. "strobe" és un projecte que, dintre de la programació de l’Espai d’Arts Visuals d’Amposta, pretén ordenar un seguit d’activitats centrades en la producció i comunicació de les noves tendències en creació contemporània. Vídeo-art, instal·lacions multimèdia, intervencions mediàtiques, net-art o VJ’s són alguns dels ítems que es volen treballar i promocionar en el context de "strobe".

Altres activitats Altres activitats
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024