Buscador
Lo Pati
Residència Irena Visa
Convocatorias

Residència Irena Visa

Ha plogut o han regat

Novembre - Desembre 2021.

Residència d'artistes Baladre, Balada (Delta de L'Ebre).


"Ha plogut o han regat" és un projecte artístic que s'inicia en l'observació d'un terra moll. Aquest terra moll és un indici del que he passat abans, i pot tenir un origen natural o artificial. Seguint aquesta premissa, em fixo en altres fenòmens naturals per alterar-ne els indicis i qüestionar les hipòtesis que fem quan observem el nostre entorn natural.

 

Durant la residència a les Terres em proposo observar les particularitats del paisatge Ebrenc i intervenir-lo per crear deslocalitzacions d'indicis característics d'aquest entorn. Per a fer-ho comptaré amb la col·laboració de l'escola d'arts d'Amposta ESARDI.

 

També durant aquest temps estic desenvolupant una publicació titulada "Twentysix casetes del Delta", un homenatge a la publicació d'Edward Ruscha "Twenty six gasoline stations",  i un petit projecte fotogràfic que retrata Balada (on resideixo) com si fós una població de la costa del Carib. 

 

IRENA (Banyoles, 1985) és llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra. Ha estudiat Arts Aplicades a l'Escultura a l'Escola La Llotja i ha cursat el Màster en Producció i Recerca artística de la Universitat de Barcelona en la línia d'investigació. Els seus treballs s'han pogut veure a la Fundació Miró, a l'Espai Bòlit, a la Galeria dels Àngels, al Centre d'Art Santa Mònica, al MAC Mataró, al festival GREC o la Casa de Cultura de Girona, entre d'altres. Ha rebut beques de creació de Sala d'Art Jove i de la Fundació Guasch Coranty i ha estat finalista als premis Miquel Casablancas 2020.

Els seus últims projectes "Fer veure" (2019), "Això no és res" (2020) i "Res a veure" (2021), formen part d'una trilogia de treballs que reflexionen sobre els processos de legitimació de l'arqueologia i el seu paral·lelisme amb l'art contemporani. 

 

irenavisa.com

 

Irena Visa és l'artista guanyadora de la convocatòria d'intercanvi amb Lo Pati. Centre d'Art de les Terres de l'Ebre.

 

Compartir en

Altres activitats Altres activitats
Miguel Aparicio: el hombre de los ‘Phonópodos'
Convocatorias
Del 4 al 14 de julio de 2024.
Miguel Aparicio: el hombre de los ‘Phonópodos'
Ampliar
Eixart. Art i Salut
Convocatorias
Hasta el 9 de junio de 2024.
Eixart. Art i Salut
Ampliar
Convocatoria BIAM 2024
Convocatorias
Hasta el 2 de mayo de 2024.
Convocatoria BIAM 2024
Ampliar
Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horario:

De miércoles a sábado de 17:00h. a 20:00h. Domingos de 11:00h. a 14:00h.

Síguenos en:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organiza

Ajuntament d'Amposta logo

Con el soporte de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Suscríbete al boletín

LO PATI 2024