Buscador
Lo Pati

Ester Fabregat

Tarragona, 1977

Leviatán (2022)

Doctora en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Artista plàstica, escultora, performer i professora al Departament de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili. En l’àmbit de la creació artística ha practicat l’escultura pública, el land art, i la performance en espais naturals o urbans. Ha experimentat amb materials i tècniques innovadores que l’han ajudat a consolidar un llenguatge propi, fruit també de la investigació realitzada en diverses universitats d’àmbit internacional.

En l’àmbit d’investigació, la seva tesi recull una quantitat considerable d’experiències compartides amb altres professionals per aportar una mirada sobre el món dels plàstics. La seva investigació posterior s’ha concretat, principalment, en obra artística. Aquesta labor s’ha substanciat en exposicions realitzades a Taiwan, Brasil, Berlín, Atenes, Tessalònica, Copenhaguen, Brussel·les, París, Grenoble, Porto, Torí, Barcelona, Tarragona i altres.

Ha realitzat escultures públiques pel National Museum of Marine Science and Technology (NMMST) de Taiwan; per a la Schiller-Bibliothek, Stadtbibliothek Berlin-Mitte de l’ajuntament de Berlín; i a l’Akròpolis d’Atenes amb el suport de l’Embajada de España i l’Instituto Cervantes, a banda d’altres experiències en l’àmbit nacional. Ha estat guardonada amb el premi de la Biennal d’Art 2010 del Museu d’Art Modern de Tarragona, i el Best Artist Award, Artville International Art Fair 2008, Copenhagen. I ha participat en diverses Fires Internacionals d’Art. Ha realitzat projectes finançats per la MAE i l’AECI a Grècia sobre polímers aplicats a l’escultura, amb un estudi de camp exhaustiu amb entrevistes, experimentació i producció. També ha estat becada al Brasil i a França. El treball resultant ha estat exposat a galeries i Fires Internacionals d’Art Europees.

https://vimeo.com/user3337094

https://www.instagram.com/ester.fabregat/

Lo Pati

Lo Pati Centre d'Art - Terres de l'Ebre
Plaça Mari Chordà, sn
977 709 400
43870 Amposta

Horari:

De dimecres a dissabte de 17:00h. a 20:00h. Diumenges d'11:00h. a 14:00h.

Segueix-nos a:

Facebook logo Twitter logo Instagram logo Vimeo logo Flickr logo

Organitza

Ajuntament d'Amposta logo

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya logo Diputació de Tarragona logo

Subscriu-te al butlletí

LO PATI 2024